Vorig jaar presenteerde Brigitte Kaandorp nog de Mister Gay Netherlands verkiezing. is de eerste theatershow die Kaandorp maakte zonder haar vaste regisseur Bert Klunder. Hij overleed halverwege 2006 aan een hersenbloeding, terwijl de cabaretière op tournee was met haar vorige show 1000 & 1 Dag. In vertelt en zingt Brigitte uitgebreid over een mislukte kanotocht in Frankrijk, het verzamelen van spullen, de zgn. 'speciaal voor jou'-vrouw en over het hebben van een grote, blote man in bed.

'Ik heb samen met mijn nieuwe regisseuse alle oude shows bekeken. Ook omdat we vonden dat die vorige show zo ingewikkeld in elkaar zat.' vertelde Kaandorp vorig jaar aan Gay&Night Magazine. 'Deze show is echt weer een ouderwetse Kaandorp-show: een beetje tegen de mensen aankletsen en af en toe een liedje zingen. Lekker vertellen wat ik nou allemaal weer heb meegemaakt, dat is het uiteindelijk gewoon.’

De show die aanstaande zaterdag wordt uitgezonden is een ietwat ingekorte versie van 110 minuten. Over een paar weken zal ook op dvd worden uitgebracht; die versie duurt een half uur langer en bevat bovendien een interview met Brigitte.

MartijnT