Is het allemaal een act, of is er echt een nieuwe, trashier versie van Madonna/Lady Gaga opgestaan in de vorm van de 22-jarige Ke$ha? Ze kleedt zich in ieder geval een beetje zoals Madonna circa 1982, maar het gaat natuurlijk niet alleen om imago en uiterlijk. Haar album is in ieder geval gezellig, met liedjes over feesten (Tik Tok), liedjes over meiden die niet te vertrouwen zijn (Backstabber, onze lievelings!) en liedjes over oude viespeuken (Dinosaur).Het is niet alleen maar tegendraads geschreeuw op Animal: op het nummer Stephen laat de 22-jarige zangeres zich van een gevoelige kant zien. Het nummer is verrijkt met heel veel auto-tune, vocoder en omnichord en lijkt daarmee het genre 'powerballad' eindelijk door te trekken naar de 21ste eeuw.

Skank
Ke$ha is maar liefst zes jaar bezig geweest met Animal, schreef mee aan alle nummers en liet ze o.a. produceren door Max Martin, de man achter de beginsuccessen van Britney Spears. In tegenstelling tot Spears heeft Ke$ha aan het begin van haar carrière geen enkele behoefte om over te komen als een puur, onschuldig en maagdelijk meisje; ze is een skank en dat mag je best weten. Ze verkoopt in Amerika op iTunes inmiddels beter dan Lady GaGa; hier gaan we dit jaar ongetwijfeld veel van horen!

MartijnTGoldgift
Het debuutalbum van Ke$ha, Animal, is vanaf morgen in de winkel verkrijgbaar (of nu al op iTunes). Maar iedereen die nú Goldmember wordt voor een jaar ontvangt het Ke$ha-album thuis. Let op: zolang de voorraad strekt, op=op, weg=weg! Dus wees er snel bij! Een Goldmembership kost € 59,95 (omgerekend nog geen 5 euro per maand). Prima te doen dus!

Wat maakt een Goldmembership ook alweer zo leuk?
  • Altijd al willen weten wie er drie keer per dag op je profiel kijkt maar je nooit aan durft te spreken? Bekijk de laatste 24 bezoekers van je profiel!
  • Weet je even niet meer welke Mariah Carey songtekst jouw diepste gevoelens momenteel het beste weergeeft? Als Goldmember kun je eindeloos variëren met kleuren, lettertypes en –groottes en zelfs met html! Bovendien mag je véél meer foto's plaatsen (50 ipv 15)!
  • Word je om de dag aangesproken door dezelfde persoon die benieuwd is of je vandaag wél met hem wil daten? Gebruik de 'Negeer' knop voor een beetje rust in je leven!
  • Goldmembers maken regelmatig kans op extraatjes! Gastenlijst plekken voor feestjes, cd's en andere hebbedingetjes!)
  • Vind je iemand heel gezellig maar ben je er nog niet helemaal klaar voor om een vriendenverzoekje te sturen? Voeg hem/haar dan toe aan je favorieten! En als het wederzijds is (de ander heeft jou ook als favoriet aangeklikt), dan kun je dat zien. Goldmembers mogen een onbeperkt aantal favorieten kiezen, Lightmembers maximaal 3.
  • Ben je even helemaal de draad kwijt en wil je weten met die je recentelijk berichten hebt uitgewisseld? Je laatste berichten staan op een overzichtelijke pagina gegroepeerd.
  • Heb jij ook geen zin om constant de webcamjongens onder je vriendenlijst te zien of wil je Gay.nl gewoon op kantoor of op een gezamenlijke computer aan kunnen hebben, dan kun je als Goldmember de expliciete pornobanners uitschakelen.
En nog veel meer! Voor nog geen 5 euro per maand heb je al een verguld profiel én de gratis Ke$ha-cd! Klik hier om je aan te melden!