We zijn grote fan van het programma, waaruit maar weer blijkt dat de eerste indruk erg belangrijk is. Ons is vooral opgevallen dat wanneer een nieuwe jongen zichzelf presenteert door middel van een filmpje, en in zijn interieur een aquarium te zien is, je er vergif op in kunt nemen dat minimaal tien meiden hem 'wegklikken' en dus geen afspraakje met hem willen. Wat hebben die vrouwen toch tegen vishoudende mannen?

Het programma, gepresenteerd door Eddy Zoey, gaat een nieuw seizoen tegemoet en is op zoek naar, je voelt hem al aankomen, homo's! Het nieuwe seizoen zal bestaan uit mannen die mannen willen daten. Of juist niet.

Date
Zoals de website zelf al zegt: "Ben jij die woest aantrekkelijke single man en wil je graag op date met een sexy, intelligente, humorvolle, atlethische God?" Geef je dan zo snel mogelijk op en misschien sta je dan binnenkort wel in de studio met een verse date aan je zijde.

Dat 'aan je zijde' zullen ze overigens wel letterlijk bedoelen, want het is natuurlijk heel goed mogelijk dat het panel van mannen elkaar onderling ook nog leuk gaan vinden.

Opgeven kan hier.