"Een klein incident bij de kapper heeft me helpen beseffen dat ik helemaal geen homo meer ben," aldus Muirhead die in het dagelijkse leven werkt als piloot. Hij kwam 20 jaar geleden uit de kast.

In het artikel vertelt hij hoe hij bij de kapper zat en een man met zijn zoontje gadesloeg. Ze waren samen aan het wachten op hun beurt en bijna gedachtenloos geeft de vader het zoontje een aai over de bol. Wat Muirhead zag was authentieke liefde tussen vader en zoon. Hij dacht meteen: 'dit wil ik ook'.


Leeg leven
Hij vertelt uitgebreid over zijn leven als homo en hoe waardeloos hij zijn leven tot nu toe vindt. En hoe liefdeloos. De snelle, anonieme seks kan hem niet langer bekoren en eigenlijk wil hij iets wat hij beschouwt als natuurlijk en normaal: een vrouw en een kind om van te houden. Muirhead vertelt over het feit dat hij op een andere manier naar vrouwen kijkt. Hij vindt ze zelfs leuk. Dit heeft hem juist getriggerd om zijn doel na te streven en uiteindelijk voor een vrouw en kinderen te gaan. Of hij mannen nog leuk vindt? Jazeker en dat zal hij ook niet ontkennen. Maar naar eigen zeggen gaat hij nu op zoek naar een emotionele band met iemand en niet per definitie naar een lege seksrelatie die op geslacht gebaseerd is.


Het volledige artikel is hier te lezen.