Het mailadres is gesloten, winnaars krijgen per mail bericht.

Gay.nl geeft 5x2 kaarten weg voor de voorpremière van A Single Man, vrijdag 29 januari in Pathé Buitenhof in Den Haag. Wil jij kansmaken? Stuur een mail naar win@gay.nl o.v.v. je gebruikersnaam, je voornaam en achternaam en met A Single Man als onderwerp. Goldmembers krijgen voorrang.

Winnaars voor zowel Pathé Tuschinski als Pathé Buitenhof krijgen uiterlijk morgen per e-mail bericht.In het Los Angeles van 1962 heeft George (Colin Firth), een Britse professor van 52 jaar, moeite zijn leven weer op de rails te krijgen na de dood van zijn partner (Matthew Goode). George leeft in het verleden zonder oog te hebben voor de toekomst. Bijgestaan door zijn beste vriendin Charley (Julianne Moore) probeert hij zich staande te houden. De 48 jarige Charley heeft echter haar eigen problemen met de toekomst en het verval van haar schoonheid. De jonge Kenny (Nicholas Hoult) is een student van George die worstelt met zijn identiteit. Hij bemerkt in George een gelijkgestemde, en achtervolgt hem.

A Single Man is de verfilming van een roman van Christopher Isherwood en is het regiedebuut van mode-icoon Tom Ford. Een romantisch verhaal over liefde, eenzaamheid en het belang van de kleine momenten in het leven.

Kijk voor meer informatie op de website van Pathé

Lees ook:
» Recensie: A Single Man (4) reacties
» Hollywood vol homo's (20) reacties
» Ford geen fan van YSL (9) reacties
» A Single Man: de nieuwe Milk? (20) reacties