"We weten dat niet iedereen hiermee gelukkig is maar wij zijn blij, hoopvol en niet beschaamd." Scott was nog een tiener toen hij voor een transformatie koos. "Ik was een echte robbedoes maar toen ik borsten kreeg, besefte ik dat ik in het verkeerde lichaam geboren was. Ik kon me geen penis veroorloven." Toen het stel een kinderwens bleek te hebben was dit alleen maar positief. "We keken naar een film en plots schreeuwde ik het uit: 'ik wil kinderen!'. Gelukkig dacht ook Thomas er net zo over."

Trans-stel
Het toeval wil dat zijn echtgenoot Thomas ook werd geboren als een meisje. Maar 'Laura' liet zich wel volledig transformeren. Het paar vond een vriend die spermadonor wilde zijn en binnen vier maanden was Scott zwanger. Hem werd geadviseerd om een abortus te nemen. Toen begon een lange zoektocht naar een dokter die het stel wel wilde helpen. "Het was hard toen dokters me afwezen want iedereen heeft recht op medische hulp", aldus Scott.

Het koppel heeft al twee geadopteerde kinderen: Gregg(12) en Logan(10) uit het vorige huwelijk van Thomas. De nieuwe baby wordt een jongen en krijgt de naam Miles. Scott is in februari uitgerekend.CF

Lees ook:
» Man weer bevallen (317) reacties
» Zwangere man weer zwanger (75) reacties
» Man is bevallen! (58) reacties