In de zomer van 1963 worden de jonge cowboys Ennis (Heath Ledger) en Jack (Jake Gyllenhaal) de hellingen van Brokeback Mountain opgestuurd als schaapherders. Tussen de twee ontvouwt zich een diepe relatie die hun hele leven zal duren. Ennis trouwt en Jack verhuist naar Texas waar hij ook trouwt. Als ze elkaar na vier jaar weer tegenkomen, blijkt hun vriendschap sterker en intiemer geworden te zijn. Vanaf dat moment zien ze elkaar een paar keer per jaar en hun geheime band blijft met moeite in stand. Ze worstelen met eeuwige vragen van trouw en vertrouwen en merken dat liefde de enige constante factor in hun leven is.

Aanvang is woensdag 3 februari om 21.00u. Vanaf een half uur voor aanvang is er ontvangst met een welkomstdrankje. Kijk op de site van Pathé voor meer informatie. Na afloop krijg je twee drankjes voor de prijs van één in Café ‘t Leeuwtje.

Twee kaartjes winnen? Mail naar oproep@gay.nl o.v.v. je gebruikersnaam, voornaam, achternaam en met ‘Brokeback Mountain’ als onderwerp. Goldmembers krijgen voorrang.