Aanstaande zondag staat Marlous met een compleet nieuwe versie van het nummer ‘Ik ben verliefd (Sha-la-lie)’ op het podium bij de live uitzending van het Nationaal Songfestival.

Corry stort zich deze laatste dagen vol overgave op haar rol als begeleider en blijft onverminderd geloven in het talent van Marlous: “Morgen, vrijdag, gaan we de studio in om een nieuwe versie van het nummer van Pierre Kartner op te nemen waar alle partijen zich in kunnen vinden. We hebben er alle vertrouwen in dat we hiermee een goed optreden neerzetten.”

Zangeres Marlous is opgelucht: “Ik ben blij dat ik me nu weer met zingen kan bezighouden. Het is weliswaar kort dag om een heel nieuw nummer op te nemen, maar ik zie dat als een enorme uitdaging. En met de onvoorwaardelijke steun van Corry achter me weet ik dat het me gaat lukken.”

Marlous bereikte de laatste 80 bij Idols en bracht onlangs haar nieuwe single ‘Ik spreid nu mijn vleugels uit’ uit. ‘Dankzij Idols ben ik gewend om voor camera’s te staan’, zei de 21-jarige tegen Gay.nl.

De afgelopen dagen leek het erop dat Corry wilde terugtrekken uit het Nationaal Songfestival omdat Marlous zonder medeweten van Corry al een eigen versie van Vader Abraham's nummer had opgenomen.

Zondag is het Nationaal Songfestival live op tv en Gay.nl is natuurlijk bij om verslag te doen en verliezers en winnaars te ondervragen.

KS

Lees ook:
» Vader Abraham herschrijft nummer (26) reacties
» Kandidaten Nat. Songfestival bekend (50) reacties
» 'Stop verloedering Songfestival!' (Upd.) (68) reacties
» 'Nederland is kansloos in Oslo!' (129) reacties