Naar eigen zeggen kon Gaga geen dag zonder een lijntje van het witte goedje. Ze had de coke zelfs nodig voor inspiratie. "Ik dacht dat ik zou sterven. Ik wilde de artiesten zijn op wie ik gek was, zoals Mick Jagger en Andy Warhol. Ik dacht dat hun gedrag de enige manier was om dit te bereiken."

Actieve verslaafde
Ze vertelde aan News of the World: "Maar ik was geen luie verslaafde. Ik stuurde demo na demo op. Ik realiseerde me niet dat het mis was tot mijn vrienden me vroegen of ik dit alleen deed. Ik antwoordde: 'Nee, alleen mijn spiegel en ik.'"

Vreemde eend
De aparte artieste is op een opvallende manier van haar verslaving afgekomen. "De geest van mijn tante die op haar 19e overleed, zit in mij. Ze was schilderes en dichteres. Ik weet nu dat het mijn taak is om haar levenswerk af te maken."

Lesbische affaire
Onlangs kwam er ook een andere vreemde roddel over Lady Gaga naar buiten: de zangeres zou een affaire met actrice Angelina Jolie hebben. Ian Halperin, auteur van het boek 'The Untold Story of Brad Pitt en Angelina Jolie', hielp de geruchten de wereld in. Lady Gaga zou het al tijden over niemand anders dan Angelina hebben. De twee zouden zelfs een date hebben die plaats zal vinden na de Grammy Awards. Gaga zou voor duizenden dollars nieuwe lingerie hebben gekocht, om indruk te maken op een 'zeer speciaal iemand'.