Nadat de Economische-crisis en de Mexicaanse-griep roet in het eten hadden gegooid, tijdens de organisatie van een compleet nieuwe HOLEBI and FRIENDS party, lijkt het er nu op dat er geen nieuwe rampen meer op de loer liggen. SP@TTERS
vernieuwde pool-party concept is weer terug in de running om de eerste in zijn soort te worden.

Op 27 maart zal vanaf 10 uur 's avonds, de Aquamundo van De Eemhof in Zeewolde worden omgebouwd tot “SP@TTERS MUNDO”. Tot 4 uur de volgende morgen is het PARTY-TIME in het subtropische paradijs op de klanken van DJ Wicky, in samenwerking met VJ activiteiten op een mega groot scherm boven de pool. Het ideale moment om jezelf eens goed te laten bewonderen in je mooiste swim-outfit!

De feestgangers zullen zich kunnen uitleven op de beide dansvloeren onder het genot van een coole cocktail of een lekkere hap. Voor de BOB's onder ons zijn er BOBTAILS verkrijgbaar. Voor de sportievelingen is de Flowride (grootste wildwatergolf van Nederland) open en natuurlijk de vele verschillende glijbanen van het subtropisch zwembad. Doe je het liever wat rustiger aan dan kan je lekker wegzakken in een van de heerlijk verwarmde whirlpools.

Het doel van SP@TTERS is, om niet alleen voor de bekende feestgangerseen afwisseling te bieden, maar door het wat sportievere en lossere karakter wil de organisatie er met name ook zijn voor die (jongere) holebi die nog niet out is, of die de deur pas op een kiertje heeft staan.
Ongedwongen lekker op de waves, in de whirlpools of op de glijbaan geeft het een makkelijkerere entree in de Gay-Scene. Ook jongens, meisjes, mannen en vrouwen, voornamelijk uit de kerkelijk-problematische omgevingen, proberen we een leuke party te bezorgen.


Als aanvulling op de party, kun je via SP@TTERS een goedkoop weekendarrangement bij je ticket bestellen. Dus niet naar huis midden in de nacht, maar lekker naar je cottage of hotel kamer terug lopen en heerlijk uitgeslapen wakker worden. Bovendien werkt SP@TTERS niet met de bekende boekingskantoren of andere kosten verhogende zaken: alle boekingen gaan rechtstreeks via onze volledig automatische webshop. Na betaling ontvang je alle boekingsinfo per omgaande via je e-mail thuis. Een week voor de party krijg je dan je toegangsbewijs in de vorm van een hippe polsband thuis gestuurd.

Voor de min 16 deelnemers hebben we een andere kleur bandje zodat het bar personeel je niet om je ID hoeft te vragen. Om natte drijvende euro briefjes te voorkomen zijn er als consumptie “bonnen” waterbestendige bandjes. Zo kan je al je kostbaarheden veilig in je locker liggen.

Het SP@TTERS team gaat van deze party een 2x per jaar terugkerend spektakel maken.

Kortom, Deze party willen jij en je vrienden zeker niet missen! Bezoek dus snel de SP@TTERS website
www.spattersparty.nl voor meer informatie en bestel jouw ticket online.