Sinds enkele weken hebben we vier gloednieuwe servers toegevoegd aan ons systeemnetwerk. Hierdoor ontvang je ook op de drukke momenten direct de berichtjes van je vrienden en kun je probleemloos op Gay.nl blijven surfen.

Gisteren hebben we bekend gemaakt samen met OUTTV de nieuwe radiozender OUTmusic op te richten. Dankzij jullie feedback kwamen we erachter dat er behoefte is aan een toegankelijk en gezellig online radiostation dat je energie geeft vanaf het moment dat je opstaat, tijdens het werken en ’s avonds de juiste sfeer creëert tijdens het eten of voor het uitgaan.

Gay.nl heeft twitter! Hiermee wordt je live op de hoogte gehouden van roze evenementen, zie je het laatste nieuws als eerste en kun je tips en opmerkingen tegen de redactie tweeten. Volg Gay.nl (Gay_nl op twitter) nu! Klik hier.

Onlangs zijn er nieuwe redacteuren aan het redactieteam van Gay.nl toegevoegd. Lijkt het je ook leuk om voor Gay.nl te schrijven? Stuur een mail met wie je bent en wat je doet naar oproep@gay.nl met als onderwerp ‘redactie’.

Ook het columnistenteam wordt geleidelijk aan van nieuwe kwaliteitsinjecties voorzien. Anne Koeleman heeft haar eerste column al geplaatst en komende weken zullen er meer nieuwe columnisten worden geintroduceerd. Daarnaast komt er meer ruimte voor gastcolumns en lezercolumns. Ook een gast- of lezerscolumn schrijven voor op de site? Mail deze naar de redactie! Natuurlijk kunnen we niet garanderen dat deze ook daadwerkelijk wordt geplaatst.

We zijn met nog veel meer nieuwe projecten bezig, dus houd de site in de gaten. Zodra er nieuws is, horen jullie het uiteraard als eerste!

We sluiten af met een minder leuke mededeling. Gay.nl/poes is vermist. Heb jij haar misschien gezien?