De politica die fel tegen het homohuwelijk is gaat er van uit dat kinderen nu les krijgen in seksstandjes voor homo's. Ze beweert zelfs dat ze mensen heeft gesproken die hetzelfde beweren.

Presentatie
"Ik hoorde gisteren van een moeder dat kinderen in de vijfde klas in Nashua zelfs naaktfoto's te zien kregen van twee mannen die een presentatie gaven in anale seks. De presentatie maakte deel uit van een klassikale instructie."

Schuld van homo's
Elliott windt er geen doekjes om, deze interessante ontwikkeling is volgens haar namelijk allemaal de schuld van de homo's. "Dit is de schuld van de rechten voor homo's.Omdat wij een huwelijk tussen mensen van hetzelfde geslacht mogelijk hebben gemaakt, geven ze er nu les in op school. Zij tonen onze vijfdeklassers hoe ze de standjes moeten uitvoeren en vergoelijken het. Ze zeggen dat het normaal is en iets dat je zou willen uitproberen."

Volgens verschillende schooldirecties in Nashua zijn de beschuldigingen van Elliott onzin. "We hebben geen informatie waaruit blijkt dat dit daadwerkelijk gebeurt in de klassen," aldus directeur Mark Conrad.

Expliciet
Tijdens de vergadering waarin Elliott deze uitspraken deed ging ze ook nog eens stapje verder door expliciet te beschrijven 'hoe anale seks in z'n werk gaat'. "We hebben het over het nemen van een penis van de ene man en het in het rectum van de andere man te stoppen en het vervolgens heen en weer bewegen en dan denk ik: zou ik dit bij mezelf toestaan?"

Lees hier meer over de uitspraken die Elliott deed.


CF