The Bubble volgt het leven van drie jonge Israëli. Noam is eigenaar van een platenzaak, Yali werkt in een bar en Lulu werkt in een parfumerie. Ze delen een appartement in een trendy buurt van Tel-Aviv. The Bubble uit de titel verwijst naar Tel-Aviv, die als een soort eiland fungeert binnen Israël. Tel-Aviv laat weinig merken van de harde realiteit en de politieke conflicten in de rest van Israël. De drie vrienden leiden een normaal leventje. Hun enige bekommering is hun liefdesleven. Maar hun dagelijks leven zal danig door elkaar geschud worden met de komst van Ashraf, een Palestijn, die Noam leert kennen aan de check point van Nablus. Het is liefde op het eerste gezicht.

Aanvang is woensdag 3 maart om 21.00u. Vanaf een half uur voor aanvang is er ontvangst met een welkomstdrankje. Kijk op de site van Pathé voor meer informatie. Na afloop krijg je twee drankjes voor de prijs van één in Café ‘t Leeuwtje.

Twee kaartjes winnen? Mail naar oproep@gay.nl o.v.v. je gebruikersnaam, voornaam, achternaam en met ‘Bubble’ als onderwerp. Goldmembers krijgen voorrang.