Marc Putman, initiatiefnemer van het radiostation: “De stevige sound van OUTmusic sluit niet alleen aan op de brede muziekwensen van de Nederlandse en Vlaamse gay community, maar zal een veel grotere doelgroep aanspreken.” Vanaf 1 maart kunnen muziekliefhebbers in Nederland en België via www.outmusic.nl en www.outmusic.be genieten van meer variëteit, muziekspecials en de beste hits uit de laatste drie decennia.

OUTmusic voorziet de luisteraar de hele week met de beste beats uit de Top 40 afgewisseld met grote favorieten uit de afgelopen jaren. De zender biedt je een combinatie van genres en titels die je op de reguliere kanalen niet snel tegen komt. Nergens anders hoor je toppers van eigen bodem als Wouter Hamel of de songs van het Eurovisiesongfestival naast gloednieuwe artiesten als Alexandra Burke en Ke$ha. Bovendien stemt OUTmusic helemaal af op jouw lifestyle. Zo luid je je weekend in met club beats terwijl je op doordeweekse avonden van welverdiende relaxte loungemuziek kunt genieten.

De samenwerking tussen Gay.nl en OUTTV leidt volgens Frederik van den Bosch van Gay.nl tot een uitstekend bereik van de doelgroep. Van den Bosch: "Doordat twee prominente Nederlandse gay media de handen ineenslaan, worden ruim een half miljoen homo- en likeminded luisteraars bereikt." OUTmusic is powered by Radio538. Vanaf 1 maart is de online radiozender OUTmusic 24 uur per dag te beluisteren op www.outmusic.nl