De film moet een flitsende actiefilm worden en is daarom nog op zoek naar acteurs. Daarom is er een grote online castingcall gestart om de juiste jongen te vinden. En iedereen kan meedoen. Het enige wat je hoeft te doen is wat tekst uit je hoofd leren, een filmpje van jezelf uploaden en hopen dat je genoeg stemmen krijgt.


Pizzeria
Het verhaal draait dus om Bram en Haas, twee vrienden die in de pizzeria van Bram's vader werken. Die zit echter ziek thuis en Bram's oom heeft de tent voorlopig overgenomen. Pizza Novara loopt hartstikke goed en toch vallen de inkomsten tegen. Bram's vader verdenkt zijn eigen broer ervan dat hij geld uit de kas jat. Zodra hij zijn broer hiermee confronteert krijgen de twee knallende ruzie en begint Oom Faris zijn eigen pizzeria.

Je voelt 'm al aankomen. Faris' pizzeria wordt de grootste concurrent van Pizza Novara en de strijdt barst los!

Meedoen?
Is je interesse gewekt en zie je jezelf al in de nieuwe film van de openlijk homoseksuele Tim Oliehoek (Schnitzelparadijs en Shouf Shouf Habibi) spelen? Kijk voor 22 maart op www.pizzamaffia.nl hoe makkelijk het is om mee te doen. Leer de tekst van maffiaheld Tony Montana uit je hoofd, dreun hem op, film het en upload je filmpje!
CF