Aaron is een gerespecteerd lid van de ultra-orthodoxe gemeenschap in Jeruzalem en leidt een rustig leven. Hij is gehuwd met Rivka , heeft vier kinderen en is een toegewijde vader. Tot dat hij op een dag Ezri, een 22-jarige student, ontmoet. Bewogen door Ezri’s charme, neemt hij geleidelijk aan afstand van zijn familie en het leven van de gemeenschap. Al snel steken schuldgevoelens de kop op en begint zijn omgeving hem onder druk te zetten. Aaron moet een keuze maken.

Eyes Wide Open is een bijzondere film over verboden liefde tussen twee mannen die binnen een ultra-orthodoxe gemeenschap in Jeruzalem wonen.
De film werd geselecteerd voor het festival van Cannes (Un Certain Regard) en won de prijs voor Beste Film op het Festival van Gent. Op het Internationaal Rotterdam Film Festival behoorde het tot één van de publiekslievelingen.

Winnen! Gay.nl verloot 3x2 vrijkaartjes voor de film. Deze zijn in elke bioscoop te gebruiken. Kans maken? Mail 'Eyes' naar win@gay.nl o.v.v. je gebruikersnaam, voor- en achternaam en je adres. Goldmembers krijgen voorrang!