En? Ben je de ochtend een beetje doorgekomen? Was het ‘totaal 270 kilometer op 52 plekken’, of kon je vandaag een beetje doorrijden? Kon je een plekje vinden in de intercity van 08.07, of moest je je weer eens letterlijk staande houden? En kwam-ie op tijd, trouwens?

Het is wat, hé – die ratrace die ‘carrière maken’ heet. En dan te bedenken dat het er de komende 10, 20, 30 of 40 jaar écht niet beter op wordt. De uitslag van die wedloop staat al bij voorbaat vast – in het leven is namelijk maar één ding zeker.

Dan kun je er maar beter voor zorgen dat –als die film zich voor je ogen afspeelt – je ook wat leuks te zien krijgt. Dat je al je dromen waargemaakt hebt, dat je al je wensen vervuld hebt en dat je er alles uitgehaald hebt wat er in zit.

Ook die dingen die je nog stiekem op dat ene lijstje hebt staan, maar die op dit moment nog erg ver weg lijken. Hoe lang is het geleden dat je weer eens –los van de waan van de dag- gedaan hebt wat je diep van binnen voelt? Dat je deed wat je eigenlijk al heel lang wilt, zonder je af te vragen ‘of het wel kan’ of wat de rest van de wereld ervan vindt? Neem nou zo’n camperreis door Amerika. Of door Australië, of Nieuw Zeeland. Heerlijk, een week of drie, vier toeren. Niet in de file, niet afhankelijk van het spoorboekje. Maar heerlijk met z’n tweetjes en nog een stel fietsen erbij ook. Wat wil je nog meer? Wat zeg je? Als de hypotheek is afgelost? Als je relatie weer wat stabieler is?

Ja, zo kun je wel bezig blijven. Er zijn – als je wilt- altijd meer redenen om iets niet te doen, dan om gewoon de stap te zetten. Het gewoon te doen.
Zo’n verre reis, zo’n ervaring van je leven, is namelijk veel dichterbij dat je denkt. Letterlijk zelfs, met onze aanbiedingen.

Neem nou 25 dagen Nieuw-Zeeland. Al voor 1660 euro p.p. maak je bovenstaand plaatje werkelijkheid, en ruik je ook de groene geur van deuitgestrekte bossen erbij – door het open raampje van je camper. Of 16 dagen Florida – ook zo’n droomreis. Voor velen. Die droom www.kuoni.nl/nuofnooit maak je al waarheid door simpelweg naar internet te gaan, 995 euro p.p. over te maken en over een maand of twee, drie langs al die plekken te touren die je al zo lang op je lijstje hebt staan. Zo biedt Kuoni op www.kuoni.nl/nuofnooit ook een aantal prachtige reizen met je eigen auto door Thailand, of door Costa Rica – ga maar eens kijken. En oh ja: maak je geen zorgen over je eigen auto, 3 weken bij Schiphol. Dat regelen wij wel voor je. Bedenk je wel – de tijd vliegt. Elke seconde weer. Met elke tik van de klok kom je dichterbij dat moment waarop je weer je volgende excuus hebt om het niet te doen: te oud, te stijf, te stram.

Morgen komt sneller dan je denkt – en is vandaag al begonnen.


Kuoni. Time flies. Nu jij nog.

Kijk op www.kuoni.nl/nuofnooit.