Het heeft een aantal maanden geduurd maar toch gaat Little Buddha open in Amsterdam. Gezien de exclusieve smaak van homo's is Buddha Bar absoluut een aanrader om te bezoeken.

Het unieke concept van Little Buddha Bar is te vinden in Las Vegas, Sharm El Sheikh, Hurghada, Wenen en nu Amsterdam. De traditionele Buddha Bars zitten in Parijs, Dubai, Londen, Washington, Cairo etc.

Liefhebbers van heerlijk eten, gezelligheid en goed gemixte cocktails zullen hun weg snel vinden naar Little Buddha Amsterdam. Het historische City Theater gebouw in het hartje van Amsterdam is omgetoverd tot een 'place to be' waar de Little Buddha chefs hun scepter zullen zwaaien. De persoonlijke en gastronomische sfeer komen samen in een magische wereld waar Asian Fusion en French Cuisine de ingrediënten zijn van de Pacific Rim keuken.

Het menu is op ieder afzonderlijk seizoen afgestemd en belooft een sensatie te zijn voor je smaakpapillen. Het Oriëntaals geïnspireerde menu brengt je favoriete vakantiebestem-mingen samen in het restaurant, de sushi bar en de sfeervolle Lounge Area. Voor zowel lunch, diner voor twee als Sushi snacks voor of na een avond uit heeft Little Buddha Amsterdam een uitnodigende kaart.

De unieke ruimte van Little Buddha Amsterdam is verdeeld over twee verdiepingen en beslaat 1000m2. De verschillende levels worden met elkaar verbonden door een theatrale trap waar gasten hun ‘red carpet’ moment mogen beleven. Alle gasten worden welkom geheten door een groots Buddha beeld.
Little Buddha Amsterdam
Kleine Gartmanplantsoen 17
1017 RP Amsterdam

Openingstijden: dagelijks van 11am – 1am
Restaurant reserveringen vanaf 15 maart