En het grootste nieuws van deze week is natuurlijk de lancering van de nieuwe Mr Gay Netherlands-verkiezing. Gay.nl gaat samen met OUTmusic, OUTTV en Gay&Night op zoek naar Neerlands nieuwste homoheld.

De inschrijving is geopend op www.mrgay.nl en aarzel niet, schrijf je in! Volgens de Gay.nl-poll is uitstraling met uitstek de belangrijkste kwaliteit, dat heb je vast!


NaviGaytion
Er kwam nie zo goe nieuws uit België: het grote bootfeest NaviGaytion, dat samenvalt met de Antwerp Pride, gaat niet door. Ontzettend jammer, maar gelukkig gaat Antwerp Pride WEL gewoon door en we verwachten dat er een minstens even spetterend feest voor in de plaats komt. Bij ons staat op 26 juni dus nog steeds Antwerp Pride met uitroepteken in de agenda.

Gordon
Geloof het of niet, EO-leden gaan bidden voor Gordon. Een groepje boze leden is het niet eens met de koers van de EO, mede door Gordon op zoek te laten gaan naar god voor een nieuw tv-programma. Ze hopen dat de koers hierdoor zal wijzigen. Wil je helpen bidden? Of gewoon laten weten wat je van het initiatief vindt? Reageer op hun twitter: @ibebl

Gordon was sowieso als vanouds veel in het nieuws deze week. Hij ontsloeg zijn manager, beschuldigde deze Jacques Happe vervolgens van het lekken van het manuscript van zijn nieuwe boek (Gordon geeft hierin liefdesadvies(!)) en hij gaf een spraakmakend interview aan Gay&Night waarin hij zei niet in de ware te geloven. Misschien kan de EO-bidgroep de liefdesproblemen van Goor meenemen in hun gebed.


Kort maar krachtig: we juichen hier op de redactie voor het Don’t Ask, Don’t Tell-nieuws. Ook werd bekend dat er een cruiseschip vol met homo's aan zal meren tijdens de Amsterdamse Gay Pride. Dat betekent natuurlijk niet dat deze boot ook tijdens de canal parade meevaart. Kom op jongens, dat past toch nooit.


'Het', showbizz en de wraak van Voltaire
De afgelopen week zijn er twee columns geplaatst, allebei van vrouwelijke hand. Vera Bergkamp reageerde in haar eerste column op de uitspraken van ex-generaal Sheehan en z’n homofobe uitspraken. Debbie heeft het over de evolutie van het woord ‘het’.

Ondertussen is de vorige column van Marco, Snoepoom Voltaire, uitgegroeid tot meest besproken artikel van de afgelopen weken. En dat is gek want het overgrote deel van de reacties gaan niet eens over (het onderwerp van) de column.

Volgende week mag de vlag uit: Carmen’s showbizzwereld komt terug! Jouw meest betrouwbare bron voor de sappigste en heetste roddels! Ook introduceren we een nieuwe gastcolumnist die tot aan de Tweede Kamer-verkiezingen van 9 juni elke maand voor Gay.nl gaat schrijven.

Wat vonden jullie het meest interessante nieuws van de week? Het best gelezen artikel van de afgelopen week gaat niet over Navigaytion, niet over de (cruise)boten van de Gay Pride, maar over Twilight-hunk Robert Pattinson. Zijn uitspraken over z’n verkapte homoseksualiteit geaardheid waren afgelopen week het populairst.


Follow Friday: @RickvDuijn_PANN @OUTTV_NL @gjkooijman @mrgaynl en natuuuuurlijk @gay_nl

Dit artikel is samengesteld door de voltallige redactie. Meer info over de redactie? Kijk op het redactieprofiel!