Deze rubriek kan niet zonder hem en dat weet hij. Vandaar dat Gordon onlangs weer besloot om een leuke anekdote de wereld in te slingeren. "Die keiharde homowereld, daar moet ik niks van hebben.Ik vind vrouwen sowieso liever, zorgzamer en begripvoller." Of dit ook betekent dat de hoogblonde zanger 's nachts ook liever tegen zo'n zorgzame vrouw aan schurkt laat hij in het midden. Hij is tenslotte nog altijd verliefd op zijn jonge ding Raoul van der Heijden (24). "Ik ben blij, het gaat een halfjaar goed, maar ik weet niet of ik verliefd ben. Het gevoel is wel super." Maar hij sluit niks uit. "Misschien had ik het toch eerder met een vrouw moeten proberen. Had ik nu kinderen gehad en dat zou een stuk stabiliteit met zich mee hebben gebracht. Misschien ga ik dat nog wel proberen..."

Lohan gaat dood!
Sommige mensen veranderen gelukkig nooit. Zoals Gordon niet van de jonge catalogusmodelletjes kan afblijven, is de wodka en de cocaine die je net zo netjes op de salontafel hebt geprepareerd verleden tijd zodra je (god, wat een droom is dat) Lindsay Lohan op bezoek krijgt. De Spek-en-Bonen lesbienne is volgens haar 'vrienden' een gevaar voor haar eigen leven. En, zegt de bron die heel dicht bij haar zou staan en dus eigenlijk iets anders zou moeten doen dan dit aan de media vertellen, "Lindsay gaat binnenkort dood als ze zo doorgaat". Het voormalig kindsterretje viel vorige week nog op straat. Volgens haar omdat ze door paparazzi geduwd werd maar volgens critici dus omdat ze waarschijnlijk stomdronken was.

Phelps als horrorpersonage
Regisseur Kevin Smith, bekend van de films Dogma, Chasing Amy, Clerks en Zack and Miri Make A Porno (het is helemaal niet erg als je er geeneen hebt gezien hoor..) gaat zich wagen aan een horrorfilm over homofobie. En dat klinkt inderdaad belachelijk en interessant tegelijk. Volgens Smith moet het een hele 'rauwe' film worden die draait om een personage gebaseerd op Fred Phelps, de oprichter van de Westboro Baptist Church. Je kent hem wel, die oude Amerikaan die zijn familie dermate heeft gebrainwashed dat het hele gezelschap bij uitvaarten staat te verkondigen hoezeer god homo's wel niet haat. Misschien ken je Phelps ook wel van zijn haat voor Lady Gaga. De film heeft vooralsnog de titel Red State. Er zijn nog geen acteurs gecast.

Moobs!
Ik ga hier niet al te veel woorden aan vuil maken aangezien beelden toch echt een belangrijk onderdeel van dit baanbrekende wereldnieuws zijn: Dokters in China zijn geschrokken van de gigantische manboobs van Guo Feng, een 53-jarige boer. Kijk hieronder naar zijn bijzonder vrouwelijke vormen. Misschien toch maar van die afvalstortplaats verhuizen?Patty Brard nat van het bier
Over horror en mutaties gesproken: de arme 'meiden' van Luv zijn afgelopen weekend tijdens een groots stadionconcert... Grapje. Ze zijn dit weekend tijdens een optreden in Ulft (!) van het podium afgejaagd nadat toeschouwers ze bekogelden met glazen bier.
Patty Brard betreurt het verloop van de avond. "De hele zaal had al een goede borrel op toen we arriveerden. In ons contract staat dat we ons optreden mogen stoppen als er sprake is van drankmisbruik. We hebben netjes betaald gekregen. Het was heel vervelend want het merendeel stond mee te klappen, maar er zaten een paar bij die zichzelf heel stoer vonden."

Gaga-newsflash
Normaal zou ik deze column af willen sluiten met een YouTubevideo van een jonge, elastische homo die Lady Gaga of Beyoncé nadoet in zijn moeder's slaapkamer maar die kennen we allemaal wel al toch? Om toch nog even wat te vertellen over Gay.nl's favoriete vrouwen: Lady Gaga was gisteren jarig en rapper 50 cent liet dit weekend weten dat hij graag seks zou willen met haar, Beyoncé en Rihanna. Fijn om te horen op je verjaardag toch? En Beyoncé kwam dit weekend in het nieuws door het gerucht dat ze zwanger zou zijn van haar rapbeertje Jay-Z. Gelukkig werd dit kort daarna meteen ontkent door haar management, ik zou niet weten hoe ze anders in al die kleine designerpakjes zou passen.

Ik Glee van mijn stoel
Dus geen Lady Gaga-fanvideo maar een beetje Glee om deze column mee af te sluiten. Mark Salling, die Puck in de succesvolle serie over het schoolkoortje en haar perikelen speelt, is deze week met een interessante fotoserie in Flaunt Magazine verschenen. Weinig over te zeggen verder, hij is nat, heeft zijn beroemde buzzcut nog en verschrikkelijk sexy voor iemand uit een highschool-serie. Ik moet wel zeggen dat de foto een lichte teleurstelling is omdat er zoveel nog fijnere foto's in de omloop zijn. Vandaar dus dat ik er een extraatje bij heb gedaan. Geniet!


Carmen

Lees ook:
» Homoshowbizzland 32 | Carmen (61) reacties
» Homoshowbizzland 31 | Carmen (40) reacties
» Homoshowbizzland 30 | Carmen (27) reacties
» Homoshowbizzland 29 | Carmen (28) reacties
» Homoshowbizzland 29 | Carmen (17) reacties
» Homoshowbizzland 28 | Carmen (35) reacties