Fans zullen tot juni moeten wachten om Christina’s vierde album ‘Bionic’ in z’n geheel te horen, maar de eerste single is inmiddels gearriveerd! Klik hier om ‘Not Myself Tonight’ op Christina’s officiële website te beluisteren.

‘Not Myself Tonight’ is geproduceerd door Polow Da Don, die verantwoordelijk is voor hits als ‘Buttons’ van de Pussycat Dolls en ‘Forever’ van Chris Brown. Verder werkte Christina op ‘Bionic’ samen met o.a. Sia, Le Tigre, Ladytron en Linda Perry.

Dat Christina zangtalent heeft moge inmiddels duidelijk zijn, maar kan ze ook acteren? Daar zullen we aan het eind van het jaar achter komen, als haar eerste film uit komt. In ‘Burlesque’ speelt Christina een plattelandsmeid die haar geluk beproeft in Los Angeles en als performer in een nachtclub terecht komt. Niemand minder dan Cher speelt de eigenares van deze club. Ook Stanley Tucci en Kristen Bell zijn in ‘Burlesque’ te bewonderen.

Voorlopig zal Christina zich echter volledig op haar muzikale comeback storten. Heeft ze het in zich om tegen nieuw talent als Lady GaGa en Kesha op te boksen? Oordeel zelf.

TGK

Lees ook:
» Sia komt weer naar Nederland (21) reacties
» Van wie zijn deze videoclips? (60) reacties
» Christina Aguilera date met homo (30) reacties