Martinair is een Nederlandse luchtvaartmaatschappij met 52 jaar ervaring inde branche. Martinair vliegt komende zomer naar diverse bestemmingen met een actief gay leven.

Orlando
Orlando ligt in de Amerikaanse staat Florida, bekend van Walt Disney en de andere themaparken. Met een groeiende muziek scène, heerlijke shopping malls, de vele restaurants en een actief gay leven is Orlando een prachtige bestemming.

Tips
Van 3 t/m 7 juni vinden de Gay Days in Disney Orlando plaats, ’s werelds meest populaire gay viering die meer dan 150.000 bezoekers trekt.

Havana
In Havana is het gay leven de afgelopen jaren enorm gegroeid. Er is elke avond wel ergens in de stad een party te vinden. Het is een ontzettend sfeervolle stad met heel veel cultuur, lekker eten, geweldige muziek en natuurlijk de old timer taxi’s. Cuba is een levendige bestemming, een echte must-see!

Tips
‘Cine Yara (La Rampa y L, Vedado)’ is dé plaats waar gay Havana bij elkaar komt.

Cancun
 Cancun ligt in het uiterste zuidoosten van Mexico, op het schiereiland Yucatán. Dit schitterende schiereiland ligttussen de Golf van Mexico en deCaribische Zee en lijkt, met superwitte stranden en een helblauwe zee, recht uit een vakantiefolder te komen. Mexico is een van de populaire bestemming voor gay reizigers.

Tips
Van 1 t/m 31 mei is het International Gay Festival in Cancun.

Aruba 
Aruba is een gay tolerante bestemming, een zonnig eiland, wanneer je opzoek bent naar rust, cultuur en een heerlijk strand. Er zijn op Aruba diverse gay nachtclubs te vinden. 

Vliegen naar een van deze geweldige zon bestemmingen met gay friendly Martinair is een goede keuze!Martinair maakt deel uit van het Flying Blue Programma van Air France/ KLM, waardoor het mogelijk is om op Martinair vluchten Flying Blue miles te besteden en te sparen. Martinair biedt volop keuze om de vlucht zo aangenaam mogelijk te maken; een keuze in service- en comfortniveau door Economy Class of Comfort Class te vliegen. De website Martinair.nl biedt een scala aan keuze voor het verblijf. Van budgethotels tot vijfsterren resorts, van voordelige huurauto’s tot snelle jeeps. Alle onderdelen voor een perfecte gay vakantie zijn te boeken op Martinair.nl

Martinair welcomes you onboard!  Klik hier om te boeken!