FurryloverTV richt zijn video op cynische wijze aan alle homo's en 'Dutchies' maar laat uiteindelijk weten dat hij de rest van de video enkel aan de schrijver van het artikel, ondergetekende dus, zal gaan richten. Dit omdat hij, zo zegt hij sarcastisch, natuurlijk niet alle Nederlanders en Nederlandse homo's kan beledigen. Het is te betwijfelen of hij zich daar daadwerkelijk druk om maakt. En dan kan het feest beginnen.

Onvrede
Er volgt een reeks ondefinieerbare gezichtsuitdrukkingen en handgebaren waarmee hij zijn onvrede over het artikel wil uiten. Met wat vieze geluiden zet hij zijn statement kracht bij. Een ding is duidelijk, er zit veel opgekropte agressie in deze internetheld.

Natuurlijk was het nu heel makkelijk geweest om een net zo kinderachtige videoreactie op te nemen en hem eens een koekje van eigen deeg te geven. Echter, doordat FurryloverTV zoveel onvrede en ongeluk uitstraalde besloot ik hem niets dan liefde toe te zenden. Ik heb uiteraard wel een videoreactie opgenomen, want dat kon ik absoluut niet laten.

Videoreactie
Bekijk hieronder eerst zijn reactie op het artikel, dan mijn reactie op de eervolle vermelding die we op zijn YouTube-kanaal kregen en tot slot de video waar het allemaal mee begon. Veel kijkplezier!Carmen Felix

Lees ook:
» Homofoob op Youtube (90) reacties