Vandaar een top 10 van Ricky's meest gaye looks, volgens ons. Want zoals de website Buzzfeed (die met een top 22 kwam) zegt: Ricky Martin was de starter van de 'mannen die eruit zien als lesbo's-look. En dus niet jij, Justin Bieber! Nieuwsgierig naar alle Ricky Martin foto's waar hij iets weg heeft van Ellen DeGeneres? Kijk dan hier.

Onze top 10:

1.

Wat is er aan de hand met dat agressieve handgebaar, Ricky? En beter nog, hoe zit dat met die omgekeerde opa-pet en het giletje zonder iets eronder? Op meerdere punten angstaanjagend dus.

2.

Nee, dit is geen oude persfoto uit het begin van de carriere van J.Lo, dit is Ricky. Ricky Martin met hele grote oorbellen, een zwierige, wijde witte blouse en een zwoele blik. Hoe kunnen meisjes ooit verliefd op hem zijn geweest?

3.

Ricky had duidelijk een lievelingsblouse. En een periode waarin hij dacht dat permanentjes een 'good look' waren.

4.

 Ricky is een zelfverzekerde vrouw die niet schroomt om een beetje cleavage te laten zien wanneer hij op het strand zijn leven ligt te overdenken.

5.

Liefde is: samen je handdoek uitkloppen op het strand.

6.

Elk decennium had Ricky blijkbaar een belangrijk 'key item'. Was het eerst het John Lennon-brilletje en later de witte damesblouse, begin van de 2000's was het de leren broek. De strakke leren broek.
7.

Dit is een soort babyversie van de John Lennon-bril (gelukkig zonder de wietplant-afbeeldingen zoals je die in Amsterdamse toeristenshops vindt) gecombineerd met een blouse die waarschijnlijk later het begin van Ricky's blousjesdecennium zou blijken. Altijd open, dat wel.
8.

Ah, de terugkeer van de broek. En nu een gestroomlijnder model gecombineerd met een oude klassieker: de damesblouse. Nu ook doorschijnend.

9.

Geen commentaar.

10.

De volwassen, duistere versie van de John Lennonbril. Hier gecombineerd met een Ozzy Osbourne-inspired outfitje. Onherkenbaar.

Conclusie: Ricky, iedereen heeft fouten gemaakt in zijn of haar verleden. We vergeven je de gekke brilletjes en de altijd-open-blousjes. We vinden je namelijk hartstikke leuk!

CF

Lees ook:
» De week van Gay.nl (7) reacties
» De vriend van Ricky Martin gespot! (29) reacties
» Ricky Martin uit de kast! (178) reacties
» Ricky Martin toch niet gay? (37) reacties
» Ricky Martin homo? (73) reacties
» Homoshowbizzland 21 | Carmen (28) reacties
» Homoshowbizzland 16 | Carmen (17) reacties
» 'Ricky Martin homo' (87) reacties
» CD | Ricky Martin Unplugged (25) reacties