Echte fans wachten nu vooral op de veelbelovende Madonna-aflevering. Cheerios Coach Sue Sylvester (in het echt lesbisch) gaat de Vogue video van Madonna namelijk nieuw leven in blazen.Vogue
"Ik ga de Vogue video doen in de Madonna-aflevering en we hebben alles precies nagedaan tot op het decorum, het haarstuk, de kleding en het licht. Het is in zwartwit en je gaat het geweldig vinden, het is prachtig," aldus actrice Jane Lynch die de rol van Sue Sylvester vertolkt.

Cone Bra
Het is vooral een verrassing voor alle Glee-fans omdat een Sue Sylvester gekleed in iets anders dan haar trainingspak behoorlijk schokkend is. "Ja, ik draag de Cone Bra van Gaultier. Ik heb me nog nooit zo machtig gevoeld in mijn hele leven."

Evil Sue
Lynch belooft ons dat Sylvester even angstaanjagend zal zijn als het eerste gedeelte van het seizoen. "Ze terroriseert iedereen. Ze doet ook wat onverantwoordelijke dingen met een stel jongens. Er komt heel wat seksuele chantage in voor. En ze gaat ook zingen met Olivia Newton John."

Onlangs is Jane Lynch verloofd met haar grote liefde Lara Embry. "We hebben nog geen bruiloft op de agenda staan maar ik vind het heerlijk om verloofd te zijn!"

Kijk hieronder naar een voorproefje van Sue Sylvester als Madonna.
CF

Lees ook:
» Homoshowbizzland | Deel 33 (11) reacties
» 'k Zag drie beren Glee imiteren! (55) reacties
» Glee-acteur gecensureerd (59) reacties
Lees ook:
» Sue's Corner over 'sneaky gays' (34) reacties