Aan het gedoe rond de katholieke kerk is nog geen einde gekomen. Sterker nog, het lijkt steeds heftiger op te laaien. Officiele excuses blijven nog steeds uit voor de slachtoffers van kindermisbruik dat wereldwijd heeft plaatsgevonden. De schuld van de ophef is vergelijkbaar met het antisemitisme dat leidde tot de Holocaust en pedofilie komt door de homo’s. Althans, volgens mensen die angstvallig dicht bij paus Benedictus XVI staan. CU-er Hugo Scherff zei het vorige maand al: het is het celibaat dat in verband staat met kindermisbruik. Het wordt tijd dat de kerk z’n hand weghaalt waar die niet hoort en in eigen boezem steekt.


Take Me Out
Eddy Zoey vertelde in Life4You dat er nog een uitzending met homo’s van het populaire tv programma Take Me Out komt, de afsluiter van het seizoen. Helaas voor iedereen die reageerde met ‘ik wil meedoen’: de uitzending is al opgenomen. Zoëy zelf zei dat hij de homo-uitzending één van de leukste vond, maar niet iedereen is enthousiast. Beroepscynicus Cornald Maas twitterde dat hij niet blij was met de homo-aflevering: ‘Kunnen we daar eens mee ophouden: homo’s als kermisattractie?’
Nee Cornald, dit is gewoon leuk!


Kort maar krachtig:


Onze columnisten hebben redelijk wat stof doen opwaaien deze week. Nadat eerst Marcel al met een neutraal lijstje kwam met een top 10 vóór en een top 10 tegen een open relatie (en daardoor heel team tegen over zich heen kreeg) kwam vrijdag Eugene met de openbaring over de one night stand met z’n neefje. Ook dat werd niet door iedereen gewaardeerd. Wij vonden het in elk geval een erg mooi geschreven column. Leest heerlijk, dus Eus, ga zo door!

Minder turbulent nieuws: de nieuwe show van columnist Robbert Jan Proos, Solo, gaat volgende week zaterdag in première in theater Diligentia, Den Haag. En Gay.nl verloot 5x2 kaartjes dus kijk snel hier.


Het best gelezen artikel van deze week is dat over Take Me Out. En dat voor zo’n kermisattractie! Het meest besproken was dat over de kerk en pedofilie en iets met homo’s.

#FF: @Vera_Bergkamp @godvoordommen en hadden we @dushi_kimberley al een keer genoemd? Blijft grappig.

Dit artikel is samengesteld door de voltallige redactie. Meer info over de redactie? Kijk op het redactieprofiel!