Eerder deze week maakte de Australische diva bekend dat haar nieuwste album Aphrodite begin juli in de winkels ligt. Bij wijze van voorpret kunnen we alvast genieten van de live-registratie van KylieX2008, die nog niet eerder officieel in Nederland op dvd werd uitgebracht. Flitsende videobeelden, een podium met lichtjes erin, dat ook nog kan kantelen, kroonluchters, een gigantische zilveren schedel, álles is uit de kast getrokken voor de tournee waarmee Kylie haar alweer tiende studioalbum X promootte.

Het concert is opgebouwd uit verschillende delen. Het eerste deel, Xlectro Static heeft een electrothema waarbij het tijdens de opening lijkt alsof er vonken uit de kleine Australische (1m62 met hakken!) schieten. Voor het Cheer Squad gedeelte hebben Kylie en de vrouwelijke dansers zich in cheerleaderpakjes gehesen terwijl de mannelijke dansers er als stoere rugbyspelers bijlopen, de Beach Party set wordt geopend met de herkenningsmelodie van de serie Loveboat, en voor het gedeelte dat Naughty Manga Girl heet, heeft Kylie zich verkleed als... Nouja, de naam zegt het al een beetje.

Nieuwe nummers
Naast hits als Can't Get You Out Of My Head, Wow en Spinning Around, brengt Kylie ook nog twee compleet nieuwe nummers ten gehore: Ruffle My Feathers, het eerste nummer dat ze maakte nadat ze herstelde van borstkanker, en Flower, een prachtige ballad. De dvd bevat ook nog speciaal voor het concert opgenomen beelden die werden gebruikt op de grote videoschermen, en een korte achter-de-schermen docu voor iedereen die Kylie altijd al gestresst het podium op en af wilde zien rennen. Met deze dvd lijkt het al een flink stuk minder erg dat we nog meer dan twee maanden moeten wachten op Kylie's nieuwe album!

MartijnTGoldgift

De Kylie live-dvd, KylieX2008, is vanaf nu eindelijk in Nederland in de winkel verkrijgbaar. Maar iedereen die nú Goldmember wordt voor een jaar ontvangt de Kylie-dvd thuis. Let op: zolang de voorraad strekt, op=op, weg=weg! Dus wees er snel bij! Een Goldmembership kost € 59,95 (omgerekend nog geen 5 euro per maand). Prima te doen dus!

Wat maakt een Goldmembership ook alweer zo leuk?
  • Altijd al willen weten wie er drie keer per dag op je profiel kijkt maar je nooit aan durft te spreken? Bekijk de laatste 24 bezoekers van je profiel!
  • Weet je even niet meer welke Mariah Carey songtekst jouw diepste gevoelens momenteel het beste weergeeft? Als Goldmember kun je eindeloos variëren met kleuren, lettertypes en –groottes en zelfs met html! Bovendien mag je véél meer foto's plaatsen (50 ipv 15)!
  • Word je om de dag aangesproken door dezelfde persoon die benieuwd is of je vandaag wél met hem wil daten? Gebruik de 'Negeer' knop voor een beetje rust in je leven!
  • Goldmembers maken regelmatig kans op extraatjes! Gastenlijst plekken voor feestjes, cd's en andere hebbedingetjes!)
  • Vind je iemand heel gezellig maar ben je er nog niet helemaal klaar voor om een vriendenverzoekje te sturen? Voeg hem/haar dan toe aan je favorieten! En als het wederzijds is (de ander heeft jou ook als favoriet aangeklikt), dan kun je dat zien. Goldmembers mogen een onbeperkt aantal favorieten kiezen, Lightmembers maximaal 3.
  • Ben je even helemaal de draad kwijt en wil je weten met die je recentelijk berichten hebt uitgewisseld? Je laatste berichten staan op een overzichtelijke pagina gegroepeerd.
  • Heb jij ook geen zin om constant de webcamjongens onder je vriendenlijst te zien of wil je Gay.nl gewoon op kantoor of op een gezamenlijke computer aan kunnen hebben, dan kun je als Goldmember de expliciete pornobanners uitschakelen.
En nog veel meer! Voor nog geen 5 euro per maand heb je al een verguld profiel én de gratis Kylie-dvd! Klik hier om je aan te melden!