Jones heeft naar eigen zeggen heel lang gewacht met het uitbrengen van een nieuw album omdat er niks was dat ze wilde doen. Ze had, zegt ze zelf, een album op de planken liggen maar na veel beluisteren vond ze dat toch echt verschrikkelijk.

Samenwerken
Er waren wel veel artiesten die dolgraag met haar wilden samenwerken. Lady Gaga zou daar eentje van zijn geweest. Grace over Gaga:"Het is een regel van mezelf dat ik niet met anderen samenwerk. Ze heeft me inderdaad gevraagd maar ik heb geweigerd. Als ik met iemand zou samenwerken dan zou het liever met iemand zijn die heel origineel is en niet met iemand die mij aan het kopieren is. En wat ik verder van Gaga vind? Ik vind helemaal niks van haar, ik denk niet echt aan haar. Ik bemoei me met mijn eigen zaken."

Copycat
Wel heeft ze een mening over de dingen die Lady Gaga draagt. "Kijk, ik heb gezien dat ze sommige dingen draagt die ik ook heb gedragen en daar kan ik me wel een beetje kwaad om maken." Jones over Gaga's talent: "Ik zou niet naar haar concert gaan."

Lees hier het gehele interview met Grace Jones.


CF