Gordon: zanger, presentator en literair wereldwonder (hij schreef een boek over de liefde, wat ik er van vond lees je hier heel snel!) zou tijdens een bezoekje aan Los Angeles door Playboybaas Hugh Hefner zijn uitgenodigd om te feesten in de beroemde Playboy-mansion.

Siliconen

Volgens Gordon had opa Hugh overigens niet in de gaten dat Gordon niet onder de indruk was van de siliconenborstjes die tegen hem en zijn toenmalige vriend aanschurkten. "Ze hadden werkelijk geen idee dat wij een stelletje waren. Dus hij gaf de limousine aan ons mee en we zijn nog wezen shoppen. Een paar uur later belt hij zijn chauffeur met de boodschap 'laat ze maar naar The Grotto komen, want die meiden vinden ze leuk'."

Die arme meisjes voelden zich natuurlijk enorm aangetrokken tot de gruwelijk masculine Gordon en wat doet onze Goor? Hij gaat winkelen.

Sieneke wordt volwassen!

Iemand die ook wel eens wat 'retail therapy' zou kunnen gebruiken is Sieneke. De jonge deerne krijgt het steeds heter onder de voeten nu het Eurovisie Songfestival steeds dichterbij komt. Zo maakt ze zich nu al druk om een eventuele Engelstalige versie van Sha-la-lie. "Dan begrijpen mensen in andere landen ook waar het liedje over gaat", vertelt ze aan Novum Nieuws.

Behind a fresh mokkaijs coupe?

Voor het gemak besloot ik op zoek te gaan naar een letterlijke vertaling van het begin van 'Ik ben verliefd (Sha la lie)'. Hou je vast.

"I forget where I heard this song in the summer sun
I think it was there with you on the beach in Lisbon
Or was it there when in Paris
Behind a fresh mokkaijs coupe?
It may be that it was with a friend overseas in the balloon" 


Google Translate en ik zijn het er in elk geval over eens: dat wordt een hitje hoor, Sieneke!

Leuk feitje over onze Sieneke: Sienekes reis naar Oslo wordt haar allereerste buitenlandervaring. De 18-jarige zangeres heeft zelfs nog nooit een nacht buiten haar ouderlijk huis doorgebracht.

Big pimpin'

Linda de Mol is een pooier. Niet meer en niet minder. Tenminste dat vindt de prostitutievakbond 'Vakwerk' (what's in a name?). In het blad Linda worden deze maand 25 bezoekjes aan gigolo verloot onder de hitsige lezers en lezeressen."Ik heb uiteraard geen enkel bezwaar tegen vrouwen die gigolo's bezoeken, maar Linda maakt zich hiermee schuldig aan mensenhandel", zegt woordvoerder Metje Blaak (foto).

Pooierblad


"Het blad fungeert nu eigenlijk als een soort pooier, een exploitant van prostitutie", zegt Blaak, medeoprichtster van Vakwerk. "Daarvoor heeft het geen vergunning. Dat kan niet zomaar." Blaak ziet de aanbieding zelfs als mensenhandel. "Je geeft mensen niet cadeau, ook niet in de prostitutie. Vanwege de grote media-aandacht, maar ook omdat de bezoekster een prijs heeft gewonnen, zal het voor de gigolo in kwestie moeilijker zijn te weigeren. Dat is ook anders dan normaal."

Metje, entrepeneur

Metje vergeet waarschijnlijk dat die gigolo's hartstikke blij zijn met de gratis publiciteit, zeker in deze tijden van financiele malaise. Overigens is La Blaak zelf ook niet vies van wat schaamteloze zelfpromotie. Kijk hier naar de prachtige clip voor haar betoverende nummer 'Ik doe en ik denk na'. En ik wil je graag op het hart drukken om het echt te doen. Dit is van levensbelang.

En als je dan toch op Metje's website zit, bekijk de rest van het materiaal ook meteen. Deze dame van lichte zeden is, naar eigen zeggen, namelijk ook nog eens programmamaakster, fotografe, persvoorlichtster en schrijfster. Net als Linda de Mol dus van alle markten thuis. Je weet wel, de markt: daar waar je gulden een daalder waard is. Bedankt Metje!

Britney vs Glee

En dan heel goed nieuws voor alle Britney Spears en Glee fans. Na de populaire Madonna-aflevering is besloten dat er hoogst waarschijnlijk ook een Britney Spears aflevering komt. Dat betekent dus non-stop Britney-liedjes. Een droom die uitkomt dus.  Ik moet wel zeggen dat het behoorlijk rustig (saai) rondom Brit Brit is. Het is ook alweer jaren geleden dat ze kaal ging en een paparazzo aanviel met een paraplu. Britney, we miss you.

De Madonna-aflevering van Glee nog steeds niet gezien? Kijk hieronder naar een voorproefje. Glee uberhaupt nog niet gezien? Ga je schamen!Verder wil ik jullie tot slot wijzen op een prachtig Youtube-kanaal. De eigenaar in kwestie is waarschijnlijk de grootste Beyonce-fan in de wereld (op Jay-Z na) en gunt ons graag een blik in zijn nogal lelijk ingerichte huiskamer. Werkelijk elke hit van Lady Bee heeft hij op typische Youtube-manier gecoverd. Je kent het wel, vieze dansjes, slechte audiokwaliteit, te korte naveltruitjes en afgeknipte spijkerbroekjes. Overigens gaat het hier om een jongen.

Oordeel zelf. Hier vind je het kanaal. En hieronder kijk je naar Crazy in Love en Naughty Girl van Beyonce. Let vooral op dat levensechte applaus op de achtergrond.Verder een klein oproepje aan jullie: ik wil tips, foto's en wat je allemaal nog meer kan verzinnen. Stuur ze naar Carmen@gaygroup.nl!

P.S. Waren jullie ook zo onder de indruk van de singlecover van Sieneke? Ik moet met het schaamrood op de wangen bekennen dat ik nog nooit zulk mooi coverartwork heb gezien, chapeau!

Lees ook:
» Homoshowbizzland | Deel 33 (11) reacties