Daarmee werd ze de eerste Britse solo artieste die in Engeland een miljoen exemplaren van een single verkocht. Ze tekende ook meteen een deal voor vijf albums in Amerika, en Beyoncé wil een duet met haar opnemen. Het gaat dus goed met Alexandra Burke, wiens debuutsingle ook veelvuldig op OUTmusic wordt gedraaid.

Voor haar debuutalbum werkte ze o.a. samen met Flo Rida, RedOne (bekend van Lady GaGa) en rapper Ne-Yo. Overcome is een gelikt, hip album waaraan je eigenlijk niet kunt horen dat het afkomstig is van iemand die meedeed aan een tv-talentenjacht. De videoclip van de eerste single Bad Boys is in Los Angeles opgenomen, zodat Burke's aanval op de Amerikaanse markt ook meteen goed aangepakt kan worden. Ook Hallelujah is op het album gezet, en hoewel Burke's versie niet zo mooi is als die van Jeff Buckley of K.D. Lang, behoort hij wel tot één van de betere uitvoeringen.

MartijnTGoldgift
Het debuutalbum van Alexandra Burke, Overcome, is vanaf nu eindelijk in Nederland in de winkel verkrijgbaar. Maar iedereen die nú Goldmember wordt voor een jaar ontvangt het Alexandra Burke-album thuis. Let op: zolang de voorraad strekt, op=op, weg=weg! Dus wees er snel bij! Een Goldmembership kost € 59,95 (omgerekend nog geen 5 euro per maand). Prima te doen dus!

Wat maakt een Goldmembership ook alweer zo leuk?
  • Altijd al willen weten wie er drie keer per dag op je profiel kijkt maar je nooit aan durft te spreken? Bekijk de laatste 24 bezoekers van je profiel!
  • Weet je even niet meer welke Mariah Carey songtekst jouw diepste gevoelens momenteel het beste weergeeft? Als Goldmember kun je eindeloos variëren met kleuren, lettertypes en –groottes en zelfs met html! Bovendien mag je véél meer foto's plaatsen (50 ipv 15)!
  • Word je om de dag aangesproken door dezelfde persoon die benieuwd is of je vandaag wél met hem wil daten? Gebruik de 'Negeer' knop voor een beetje rust in je leven!
  • Goldmembers maken regelmatig kans op extraatjes! Gastenlijst plekken voor feestjes, cd's en andere hebbedingetjes!)
  • Vind je iemand heel gezellig maar ben je er nog niet helemaal klaar voor om een vriendenverzoekje te sturen? Voeg hem/haar dan toe aan je favorieten! En als het wederzijds is (de ander heeft jou ook als favoriet aangeklikt), dan kun je dat zien. Goldmembers mogen een onbeperkt aantal favorieten kiezen, Lightmembers maximaal 3.
  • Ben je even helemaal de draad kwijt en wil je weten met die je recentelijk berichten hebt uitgewisseld? Je laatste berichten staan op een overzichtelijke pagina gegroepeerd.
  • Heb jij ook geen zin om constant de webcamjongens onder je vriendenlijst te zien of wil je Gay.nl gewoon op kantoor of op een gezamenlijke computer aan kunnen hebben, dan kun je als Goldmember de expliciete pornobanners uitschakelen.
En nog veel meer! Voor nog geen 5 euro per maand heb je al een verguld profiel én de gratis Alexandra Burke-cd! Klik hier om je aan te melden!