Gerrit Jan en Anita Meijerink zijn in 1994 begonnen met zeilreizen voor singles en alleengaanden op hun zeilklipper ‘Bontekoe’, wat mede een succes is door hun persoonlijke benadering.

Sinds vier jaar hebben zij Roze zeilweekenden aan hun uitgebreide programma toegevoegd. De lesbische variant is een enorm succes gebleken. Door dit succes komt in juni de variant voor mannen!

Je gaat lekker een weekend zeilen met andere leuke gezellige mensen. Dit is een unieke manier om met elkaar in contact te komen. Het water, de wind in de zeilen, lekker eten en de gezelligheid ‘s avonds doen de rest. Zeilervaring is niet nodig, er wordt aan dek uitleg gegeven, waarna de handen uit de mouwen gestoken worden.


Deze trip is voor jong en oud en voor iedereen die open staat voor nieuwe contacten, nieuwe vrienden en wellicht wel de man van jouw leven. Ga eens overstag en gooi je roer om, op de Bontekoe!

Schip: 'Bontekoe' max. aantal deelnemers 26/min.12
Periode: 11 t/m 13 juni 2010
Opstaphaven: Lelystad Bataviahaven, 20.00
Eindhaven: Lelystad Bataviahaven, 17.00

11 t/m 13 juni 2010 €200,- volpension incl.! Voor meer info zie www.bontekoe.com of bel 038-3334848. Reserveer snel want VOL=VOL

Prijs: € 200,-- volpension Incl.:
- maaltijden, koffie/thee
- reserveringskosten, boordkas
- toeristenbelasting/havengelden
- dekbed en beddengoed
- zelf meenemen: handdoeken, toiletartikelen, zonnebrandcreme, evt. zwemkleding, fototoestel, verrekijker, zaklamp.
- kledingadvies: sportief en comfortabel
- schoenen: sportief met antislip zolen