De twee konden veel aan elkaar kwijt omdat ze beiden een moeilijke jeugd hebben gehad. "We zaten daar gewoon en we begonnen allebei te huilen. Ik stond op en zei 'alles komt in orde, Michael'. We omhelsden elkaar, en dat werd meer. Pas een paar maanden later werd duidelijk dat Michael ook gevoelens voor mij had. Ik nam aan dat hij biseksueel was. Ik weet dat we van elkaar hielden, dat zei hij de hele tijd. Hij was mijn soulmate", verklaarde Pfeiffer in de tv-show 'Extra'.

Betrapt
Arnold Klein, de huidarts van Jackson, bevestigt de relatie tussen de twee mannen. Hij zou ze zelfs een keer betrapt hebben terwijl Michael halfnaakt was. "Als je twee mensen naar elkaar ziet kijken, weet je wat er gaande is. Ik was gelukkig voor hen beiden", aldus Klein.

Het is niet de eerste keer dat beweerd wordt dat Jackson homorelaties had. Ian Halperin, de officieuze biograaf van Jackson, sprak met twee mannen die beweren dat ze seksuele relaties hadden met Jackson. "Het gaat om een ober uit Hollywood en een beginnend acteur. Met de ober is Michael bevriend gebleven, en misschien wel meer dan dat, tot aan zijn dood. De man beweert dat Jackson verliefd werd op hem", stelt Halperin.

CF

Lees ook:
» 'Jackson was homo' (199) reacties
» Phelps op uitvaart Jackson? (49) reacties
» Michael Jackson op 50-jarige leeftijd overleden (246) reacties