Nu iedereen is uitgefeest en de kater van Koninginnedag nog aan het verwerken is (hier op de redactie in elk geval wel), tijd voor een kort weekoverzicht.

De eerste stemronde van Mr Gay Netherlands 2010 is geopend! En wat een kandidaten! We zijn hier ontzettend blij om zo’n leuke, enthousiaste en veelzijdige kandidatenlijst te zien. Heb je nog niet gestemd? Doe het snel op www.mrgay.nl!

Best gelezen
Wat zal Lee Ryan geschrokken zijn toen hij hoorde dat z’n Blue-maatje Duncan James ook op mannen viel. De triootjes met fans, waarin hele ‘gekke, geschifte dingen gebeurde’ zullen vast even door z’n hoofd gespookt hebben. 

Albert Verlinde heeft een lintje gekregen. Kan iemand een goed woordje voor de Gay.nl-redactie doen zodat wij volgend jaar aan de beurt zijn? Wij zijn toch minstens even grote stemmingmakers als Albert?

Meest besproken
Prinses Sieneke zingt een nummer dat stiekem een beetje gekopieerd zou zijn door componist Pierre Kartner. Wij vinden dat Dick van Altena maar overdrijft en aandacht zoekt voor z’n foeilelijke nummer ‘Angelien’. Sieneke for the win met het superoriginele Shalalie!

Onze razende reporter GJ Kooijman mengde zich gisteren tussen de celebrities, backstage op het Museumplein. Hij interviewde onder andere Alexandra Burke en vroeg de jarige Gerard Joling wat hij belangrijk vindt in een Mister Gay Netherlands. Wat er precies gezegd is, lees en zie je snel op Gay.nl. Houd de site dus goed in de gaten!

Mediamania!
Gay.nl wordt steeds multimedialer. Na eerst al een twitter-account te hebben aangemaakt (en ook daadwerkelijk te gebruiken), is er nu ook een Facebook-pagina. Word snel fan, klik hier!

Voor wie dinsdag geen zin heeft voor de tv te zitten; zoals ieder jaar is er ook een herdenking bij het homomonument op de Westermarkt. Meer info hier.

Tot zover deze verkorte Week van Gay.nl. 

Fijn weekend!

Dit artikel is samengesteld door de voltallige redactie. Meer info over de redactie? Kijk op het redactieprofiel!