Best bekeken
De Schotse tiener die vermoord werd vanwege zijn geaardheid is deze week het meest gelezen en tevens meest besproken artikel op Gay.nl. Een week eerder werd in Amsterdam nog een homo in elkaar geslagen. En ook nog eens gezeik bij de Trut. Dit gaat niet de goede kant op. 

Dick-slang
Deze week dook er op de redactie een filmpje op van een dansje dat je wellicht dit weekend in de discotheken gaat zien. Want waarom ongemakkelijk knipogen naar die mooiboy als je met het rondzwaaien van je pik veel meer indruk kunt maken? Of niet...

Songfestivalfavorieten
De eerste drie favoriete Songfestivalinzendingen zijn bekend gemaakt. Jullie kozen massaal voor het vrolijke ‘Satellite’ van de Duitse Lena, het onwijs schattige gitaarliedje van onze Zuiderbuur Tom Dice en voor de Spaanse inzending. Benieuwd wie de laatste 'voorrondewinnaar' is? Houd Gay.nl in de gaten!

L’Homo
Afgelopen maandag werd de tweede editie van de L’Homo gepresenteerd. Gay.nl was erbij en sprak met covermodel Orhan, sexy en vooral baardloze Arie Boomsma en Maik de boer.Verder in het nieuws
Heeft het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap toch een eigen boot om mee te varen tijdens de Gay Pride, komt Elton John Egypte niet in, maar Marokko wel en bekent voormalig First Lady Laura Bush dat ze toch voorstander is van het homohuwelijk en het recht op abortus.

Gay.nl vloog om aswolken heen en was bij de Maspalomas Pride! Morgen zijn we bij de Can you feel iT! Reunion party.

Veel plezier  bij het fenomeen Lady Gaga, en voor de drie Gay.nl-ers die niet gaan: fijn weekend!