De Palestijn, die 110 miljoen dollar eist van Sacha Baron Cohen, David Letterman en NBC Universal, klaagt nu ook twee producenten aan voor laster. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad The Hollywood Reporter.
De Palestijn werd geïnterviewd voor de film 'Brüno' en zag zichzelf op het witte doek terug als terroristenleider, terwijl hij daar geen toestemming voor had gegeven.

Depressie

Hij beweert onder meer dat hij naar aanleiding van de comedyfilm doodsbedreigingen heeft ontvangen en met een depressie kampt. Ook vreest hij, naar eigen zeggen, voor de veiligheid van zijn vrouw, kinderen en kennissen.

De Palestijn klaagde presentator Letterman aan, omdat hij de bewuste scene in zijn televisieshow liet zien. NBC en Sacha Baron Cohen hebben de rechtbank in Washington gevraagd de zaak niet-ontvankelijk te verklaren. De aanklager en de acteur zijn geen van beide Amerikaans staatsburger.
Sacha Baron Cohen speelt Brüno, een ordinaire homo die graag beroemd wil worden. Als zijn pogingen mislukken, besluit hij zich te storten op het conflict tussen Israël en Palestina. Hij interviewt de Palestijn, die in de film wordt bestempeld als terroristenleider.

CF


Lees ook:
» RttO: Brüno reikt Oscar uit (17) reacties
» Bruno bedreigd door Palestijnen (39) reacties
» Latoya Jackson uit 'Bruno' geknipt (24) reacties
» ‘Brüno is met de beste intenties gemaakt’ Upd. (9) reacties
» Bruno slecht voor homo's? (48) reacties
» Bruno's billen op Eminem was grap (33) reacties
» Bruno persifleert Madonna (7) reacties
» Première trailer 'Brüno' (86) reacties
» Bruno zorgt voor ophef (24) reacties
» Homoshowbizzland 22 | Carmen (50) reacties
» Carmen | Homoshowbizzland 11 (34) reacties
» Show | Homovervolg voor �Borat� (30) reacties