De zomer is in aantocht. Dat betekent lekker overnachten in Keulen voor de Gay Games, of wellicht een weekendje Barcelona boeken. Het kan zijn dat je verrast wordt door je vriend of vriendin met een vakantie naar Thailand, maar ben je eigenlijk wel verzekerd?

Medische kosten in het buitenland
Ziek worden tijdens de vakantie is al niet leuk. Maar als je niet goed verzekerd bent is het pas echt heel vervelend. Je zorgverzekering dekt lang niet alle spoedeisende medische kosten in het buitenland. De Doorlopende Reisverzekering van de ING dekt deze kosten vaak wel. Denk hierbij ook aan de kosten van vervoer naar huis op medisch advies.

 
Altijd bereikbaar
Met de handige Solar Oplader kun je altijd en overal je mobiele telefoon, digitale camera of mp3-speler opladen. Ook als er geen stopcontact in de buurt is. De oplaadbare batterij werkt namelijk op zonne-energie.  Handig, toch?

De Doorlopende Reisverzekering van de ING is al verkrijgbaar is vanaf €2,75 per maand.
De Solar Oplader is geschikt voor  het opladen van de volgende telefoons: Nokia (dunne plug), iPhone, Ericsson K750 en SamSungD800. Je kunt de oplader ook gebruiken voor het opladen van je digitale camera, mp3-speler, mp4-speler en PDA.