Red and Blue en Roze maandag zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Daarom zal na ruim 10 jaar ook dit jaar Red and Blue uit Antwerpen samen met zijn gevolg haar vleugels uitslaan over de Grootste kermis van Nederland.

“Red and Blue on Tour” moet in stijl gevierd worden en dat gaat ook zeker gebeuren. Want bij een dergelijk feest hoort natuurlijk het complete DJ- en entertainment team van het Belgische Gay-mekka. De resident DJ’s zorgen voor de nodige “oor”gasmes op de dansvloer van Discotheek Topzz. Om het feest compleet te maken zal een keur aan authentieke Red and Blue surprise acts de revue passeren. Iedereen kan zijn hart dus ophalen tijdens de meest roze dag van het jaar. Tilburg centrum zal bruisen, mede door “Red and Blue on Tour” in “Discotheek Topzz”.

NachtNet van de NS (www.nachtnetbrabant.nl)verzorgt de hele nacht treinen van en naar de grote steden. Hierdoor is het mogelijk om tot in de late uurtjes door te feesten tijdens Roze Maandag.

Discotheek “Topzz”, bevindt zich midden in het hart van de Tilburgse Kermis, op de Heuvel (Heuvelring 116), naast de kerk en is op maandag 19 juli geopend van 21.00 uur tot 04.00 uur.

Gay.nl verloot niet minder dan 10X2 gastenlijst plekken!! Winnen? Mail naar win@gay.nl met Red&Blue als onderwerp. Goldmembers krijgen voorrang.