Heel de binnenstad van Tilburg wordt op maandag 19 juli weer omgetoverd in één grote roze wolk en alles staat in het teken van feesten genieten en plezier maken.

Stichting Roze Maandag heeft de eerste aanzet gegeven om dit feest groter dan groots te maken. Na hun ludieke actie van vorig jaar hebben zij zichzelf dit jaar weer overtroffen. Vrijwilligers hebben in het holst van de nacht, met gevaar voor eigen leven diverse gevels beklommen in Tilburg om daar T-shirts en rode sokken op te hangen. “Be gay for a day “: was een rode sok met je witte t-shirt mee!!! En je hebt altijd iets roze voor roze maandag.

Alweer een jaar voorbij...

Het is nu iets meer dan 1 Jaar geleden dat René en Ronald Café de Lollipop overnamen. Gelegen aan de Paleisring in het bruisende centrum van Tilburg, weten zij er iedere week een feestje van te maken. Vorig jaar was de kermis de binnenkomer voor René en Ronald, maar dit jaar hebben ze er echt veel aandacht aan besteed.
Voor iedereen is er iets te doen. Bobby Prins, Henk Damen, Renee de Haan, Ed Nieman, Jan en Colinda, Rotterdamse Kitty, Jettie, noem maar op!
Zo gaan ze zelfs de Lollipop omtoveren tot strand, zodat ze op donderdag (Caribische avond) een BEACHPARTY organiseren. Natuurlijk vergezeld door een optreden van Jody Bernal.

Roze Maandag

Dit jaar start Roze maandag al min of meer op zondagavond bij Café de Lollipop.De uit België afkomstige Miss Divine en Misty Moonlight zullen zorgen voor een geweldige avond van vermaak en plezier. Met hun prachtige haardossen en kleding verzorgen ze een geweldige travestieshow voor jong en oud. Natuurlijk worden er deze avond al, de welbekende WUPPIE’s verkocht t.b.v. het AIDS fonds.

Op roze Maandag hebben ze een female DJ-duo. DJ Miss Smile en DJ No Sugar zullen er op Roze maandag voor gaan zorgen dat de muziek geweldig is.

Natuurlijk heeft Gay.nl haar meeting point weer bij de Lollipop, dus iedereen weet waar het feest kan beginnen.

Het beloofd dus weer 10 dagen lang één groot feest te worden.

Samen met hun personeel, zo zeggen René en Ronald, gaan ze er 10 dagen lang voor zorgen dat de sfeer optimaal is in Café de Lollipop.

We gebruiken met recht de slogan : Het feest waar je moet zijn geweest!!