Gay.nl, OUTTV en OUTmusic brengen je het meest spectaculaire, diverse en uitzinnige feest van de Amsterdam Gay Pride 2010. Op zowel vrijdag als zaterdag staat er een ijzersterk programmamet de beste shows en populairste DJ’s en artiesten.


Zo kun je op vrijdag genieten van de finale van Mr Gay Netherlands 2010, de BNN Homo TOP 100 en een DJ van internationale allure: DJ Devious. De middag begint al om 15.00u met een champagnelunch waarna om 16.00u BNN de regie in handen neemt met een live-uitzending van de Coen & Sandershow. Hierin presenteren ze de BNN Homo TOP 100 en natuurlijk zullen sommige artiesten hun song live op het gigantische podium komen vertolken (onder andere Sieneke, Nikki, Nathalie Makoma en Eurostart). ’s Avonds kun je de meest begeerlijke mannen van Nederland zien tijdens de Mr Gay Netherlands-verkiezing die wordt gejureerd door onder andere Arie Boomsma. De vrijdag wordt dansend afgesloten op de beats van DJ Devious.

Wie op zaterdag geen zin heeft om bootjes te kijken, kan al om 13u op het Rembrandtplein terecht. OUTMusic showt daar de meest hippe danceclips zodat je gegarandeerd zin krijgt in nog een spetterende avond. En dat allemaal om je op te warmen voor Diva MayDay & Friends. De meest glamorous diva van Amsterdam heeft haar vrienden uitgenodigd en die zullen stuk voor stuk zorgen voor een muzikaal spektakel. Onder andere Rachel (XFactor), Bliss (Dewi, Bouchra en Anna), Orfeo en hoofdact Vengaboys hebben al op Mayday’s uitnodiging ge-RSVP’t en er gaan ongetwijfeld nog veel sterren volgen! Na de popmuziek van Mayday & Friends gaan we helemaal los tot middernacht met de allerbeste DJ’s uit de scene: onder andere East & Young (Reveal, Ibiza 2010), Tyler Hart (USA) en Justin Strikes zullen je de avond van je leven bezorgen!

Na afloop van de shows verwijzen we je naar de meest hippe afterparty’s zodat tot vroeg in de ochtend kan worden doorgefeest!

Met BNN, Absolutely Fresh, OUTTV, OUTMusic en Gay.nl staat er een ijzersterke organisatie achter het feest dat de beste muziek verzorgt en de beste acts presenteert. En dat alles op een gigantisch podium en op het mooiste plein van Amsterdam. Daarmee mag het feest op het Rembrandtplein met recht de trots van de Amsterdam Gay Pride 2010 worden genoemd! Voor de laatste info check www.gaypride.nl

Jij komt toch ook naar het Rembrandtplein op 6 en 7 augustus? Geef aan dat je komt op Gay.nl en Facebook! Volg al het laatste nieuws over acts en info op Twitter.com/gaypridenl