Het nieuws wat iedereen (okee, misschien overdrijf ik) natuurlijk bezighoudt is Linsanity 2010! Lindsay Lohan zit in de gevangenis! Wat krijgt ze te eten? Wordt ze gepest door haar boze, lesbische medegevangenen? Staat haar oranje criminelentenue haar goed? Heeft ze al coke gescoord bij de gevangenisdealer? Het valt natuurlijk allemaal heel erg mee. In plaats van de aanvankelijke 90 dagen blijkt nu dat Linds slechts 14 dagen hoeft te zitten. Wat wel interessant is aan Lindsanity 2010: ze gaat weer naar rehab! Blijkbaar kan ze toch niet van de verleidelijke lijntjes coke en lonkende flutes champagne afblijven want zodra ze wordt vrijgelaten moet ze verplicht naar een afkickcentrum in Californie. Leuk weetje: medegevangenen zouden Lindsay al een paar keer voor 'firecrotch' (zo noem je iemand met rood schaamhaar, wist je dat niet!?) uitgescholden, waarop ze in huilen zou zijn uitgebarsten. Free Lindsay!En dan voor de drie fans van Enrique Iglesias (hij vindt nou eenmaal meer aftrek onder heterovrouwen van middelbare leeftijd!), goed nieuws! De zanger gaat naakt! Op een jetski! Iglesias had voor het WK beloofd om naakt te gaan jetskieen zodra Spanje wereldkampioen zou worden. En we weten allemaal dondersgoed hoe het op Zwarte Zondag is afgelopen. "Een weddenschap blijft een weddenschap. Ik moet maar een Brazilian wax nemen," aldus Iglesias tegen People Magazine. " Ach, zo erg is het niet. Toen ik op de middelbare school zat, deed ik dit voortdurend." Eerst zien, dan geloven! Om iedereen alvast in de mood te brengen, kun je hieronder naar een nieuw nummer van Enrique luisteren. Hij is namelijk terug met een, naar eigen zeggen, vernieuwde sound. We'll be the judge of that!Okee, er is iets heel raars aan de hand met Cristiano Ronaldo. En dan hebben we het inderdaad -nog altijd- over zijn geaardheid. Net na het WK werd duidelijk dat hij een kind had. En nu zou de nagellakdragende sporter (geen grap) gaan trouwen met vriendin Irina Shayk. Of toch niet? Geruchten gaan dat er helemaal geen huwelijk komt en dat Irina nog altijd niets meer dan een Beard is voor Cristiano. Een Beard? Een (mooie) vrouw die door homo's wordt gebruik om hun ware (ge)aard(heid) te verbergen. En ik hoopte juist dat Crissy eindelijk uit de kast zou stappen na die ongelovelijke Ricky Martin-move van hem: als ogenschijnlijk alleenstaande man een kind bij een draagmoeder 'scoren'. Nou, niet dus.

Twiligh
De nieuwe Twilight Saga film is deze zomer uitgekomen en dat betekent dat er ook een frisse wind door de merchandise moet! Excuus voor die woordgrap, want wat ik je nu ga laten zien is hartstikke serieus. Marks & Spencer brengt mannenondergoed op de markt met het heerlijke hoofd van Robert Pattinson erop. Wie had ooit kunnen dromen dat het hoofd van de meest glitterige vampier zo dicht bij je kruis zou kunnen komen? Ik wil een vrouwenlijn! En hebben alle Twi-hards de film al gezien? Wat vonden we ervan? Goed genoeg om onderstaande onderbroek te kopen?En dan nu een raadseltje. Er gaan geruchten over een zekere Britse zanger. Deze knappe ster, veelvoudig winnaar van allerlei awards en geliefd bij vrouwen in de dertig zou in zijn sportschool regelmatig door de kleedkamers 'cruisen' op zoek naar jong, mannelijk vlees om mee te nemen naar de sauna. Over welke zogenaamde heteroster hebben we het hier?

Laten we vandaag afsluiten met een parodie op de ultieme zomerhit van 2010: California Girls. Natuurlijk kennen we de versie met de zingende homo's al. Of deze versie grappiger is, weet ik niet maar in elk geval wel iets leuker om naar te kijken! Staten Island Girls draait vooral om ordinaire 'girls'.En een laatste mededeling. Dit heeft weinig met homo's te maken maar des te meer met showbizz: iedereen moet naar de film Inception gaan. Zo snel mogelijk. Gewoon doen en genieten. Beste film van de afgelopen paar jaar? Dat zou best wel eens waar kunnen zijn! En natuurlijk bleef acteur Tom Hardy (in de rol van genie Eames) alles behalve opgemerkt hier. Wat is het warm! Geniet onder mee.