“De jury is nu perfect in balans”, vindt Frederik van den Bosch, organisator van de populaire homoverkiezing. “Arie Boomsma zal zich richten op de inhoud, Sipke Jan kan perfect de uitstraling van de finalisten beoordelen en MayDay is de ideale persoon om de gay factor te peilen. Daarnaast heeft Geraldine de BNN-verkiezing ‘Sterretje Gezocht’ gewonnen, dus zij weet wat je nodig hebt om een verkiezing te winnen.”

Uiteindelijk ligt 50% van de stemmen in handen van de jury. De andere helft zijn publieksstemmen die via het internet zijn binnengekomen. Stemmen kan nog tot en met 5 augustus op www.mrgay.nl.

De finale van Mister Gay Netherlands 2010 zal op vrijdag 6 augustus gehouden worden op het Rembrandtplein in Amsterdam. Dat valt tijdens de Amsterdam Gay Pride. De finale van de verkiezing sluit direct aan op BNN’s Homo TOP100, die ook vanaf het Rembrandtplein zal worden uitgezonden. De finale zelf zal bestaan uit drie rondes: casual, X-Noir chique en ES underwear.

De verkiezing Mister Gay Netherlands 2010 wordt georganiseerd door de gay media van Nederland: Gay.nl, lifestyle televisiezender OUTTV, maandblad Gay&Night en radiozender OUTmusic.

Lees ook:
» Gay Pride Main Stage: Rembrandtplein! (0) reacties
» Finale Mr Gay 2010 tijdens Gay Pride (0) reacties
» De finalisten van Mr Gay Netherlands! (0) reacties
» Finalisten Mr Gay op foto met Arie (0) reacties
» Arie Boomsma juryvoorzitter Mr Gay NL (0) reacties