De lesbische actrice werd om half twee 's nachts (lokale tijd) vrijgelaten uit de Lynwood gevangenis, meldt gossipwebsite TMZ.com. Lindsay werd door de rechter oorspronkelijk veroordeeld tot een celstraf van negentig dagen, maar daar is ze, dankzij overbevolking in het complex,  onderuit gekomen. 

Het volgende hoofdstuk in Lindsanity '10 is een verblijf van negentig dagen in een afkickkliniek. Naar verluidt heeft ze inmiddels ingecheckt in het UCLA Medical Center wat opmerkelijk is omdat rechter Marscha Revel eerder afkickcentrum Morningside Recovery had geselecteerd; dit tegen het advies in van twee psychiaters.

De deskundigen bevolen eerder een aantal klinieken aan waar Lindsay kon afkicken, maar rechter Marscha negeerde de adviezen in de eerste instantie. UCLA Medical Center was één van de aanbevolen instanties.

Nu blijkt dat de rechter op de valreep toch heeft geluisterd. Lindsay zal in het UCLA een programma moeten afronden dat gespecialiseerd is in zowel psychologische als verslavingsproblemen.

CF/Telegraaf