Roze in Blauw bestaat uit politiemedewerkers die affiniteit hebben met de homogemeenschap. Roze in Blauw staat klaar voor mensen die melding willen doen van discriminatie, belediging, mishandeling of diefstal wegens hun geaardheid. Het netwerk biedt een luisterend oor, kan doorverwijzen of bemiddelen bij het doen van aangifte.

Doe melding bij de politie
Word je gediscrimineerd, beledigd, mishandeld of bestolen omdat je homo, lesbisch, biseksueel of transseksueel bent? Meld dat dan altijd bij de politie. Bel bij spoed direct 112 of bij geen spoed 0900-8844.

Praat je liever met een medewerker van de politie die affiniteit heeft met de homogemeenschap, dan kun je contact opnemen met het netwerk Roze in Blauw. Bel dan met de piketlijn: (020) 559 5385 of mail: homonetwerk@amsterdam.politie.nl. De piketlijn is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Bel bij directe nood altijd 112.

Je kunt altijd rekenen op goede opvang. Roze in Blauw gaat uiterst zorgvuldig om met je privacy.

Wil je meer informatie over het netwerk? Ga dan naar de webpagina van Roze in Blauw: http://www.politie-amsterdam-amstelland.nl/get.cfm?id=586