De finale van de verkiezing sluit direct aan op BNN’s Homo TOP100, die ook vanaf het Rembrandtplein zal worden uitgezonden. De finale zelf zal bestaan uit drie rondes: casual, X-Noir chique en ES underwear.

Arie Boomsma, Sipke Jan Bousema, Geraldine Kemper en diva Mayday vormen de jury tijdens de finale. “De jury is nu perfect in balans”, vindt Frederik van den Bosch, organisator van de populaire homoverkiezing. “Arie Boomsma zal zich richten op de inhoud, Sipke Jan kan perfect de uitstraling van de finalisten beoordelen en MayDay is de ideale persoon om de gay factor te peilen. Daarnaast heeft Geraldine de BNN-verkiezing ‘Sterretje Gezocht’ gewonnen, dus zij weet wat je nodig hebt om een verkiezing te winnen.”

Gay.nl, OUTTV en OUTmusic brengen dit jaar het meest spectaculaire, diverse en uitzinnige feest van de Amsterdam Gay Pride 2010. Op zowel vrijdag als zaterdag staat er een ijzersterk programma met de beste shows en populairste DJ’s en artiesten. Het Rembrandtplein wordt veruit het grootste feest van de Gay Pride.