Zijn eerste bericht (spellingsfouten zijn er voor het sfeerbeeld zo veel mogelijk ingelaten) luidde als volgt: "Ik vind dat je kinderen moet leren dat homo zijn onnatuurlijk is en verboden van God...(Het is niet dat je iets steelt omdat je honger heb)". Hiermee reageerde Kempi op het nieuws dat voorlichting over homo's verplicht moet worden op Nederlandse basisscholen.

Opdonderen
Toen een van zijn 'followers' er iets van zei reageerde Kempi geagiteerd: "Donder op met je hele homovoorlichting ELK geloof verbied Homos dit land prijst ze geef ze feesten. En nu nog homoles!"

God komt
De rapper, die christelijk is en gelooft in de wederopstanding van Jezus vervolgde zijn verhaal, door tegen iedereen die het maar wilde horen te roepen dat er maar een god is en dat deze 'komt'. Hij genoot in elk geval van de discussie: "Ik vind t leuk om deze discussie te houden al die manne die doodflippen om een gesprek eat a dick aangezien je toch gay ben."

Spijt
Even later, waarschijnlijk na een telefoontje van zijn manager, besloot de rapper alles terug te nemen en zijn Twittervrienden te vragen om vergiffenis. Hij bood zijn excuses aan en zei dat hij homo's wel ziet als mensen maar hun acties alleen niet goedkeurt. Verder liet hij weten dat god van iedereen houdt.

Kempi is een rapper wiens echte naam Jerrely Slijger is. Hij is van Antilliaanse afkomst en is opgegroeid in Eindhoven. In 2010 is zijn 'Du Gangsta Tape' uitgekomen.

Twitter-tips:
@tissskempi maar misschien vind je @gay_nl iets leuker om te lezen.

CF