Ronny Brown is model en vaste bezoeker van feesten en bars in de New Yorkse homowereld. Jane Lane is een club kid met gekke outfits en vreemde pruiken, die regelmatig dezelfde etablissementen bezoekt. Afgelopen zondag tijdens een wekelijks feest bij High Bar on 47th Street liep een ruzie tussen beiden vreselijk uit de hand.

Brown had een gesprek met een ex waarbij hem duidelijk werd gemaakt dat Jane Lane leugens over hem verspreid had. Hij wilde verhaal halen bij Lane en het misverstand uit de wereld helpen. Lane maakte tijdens dat gesprek echter duidelijk helemaal geen zin te hebben om over de situatie te spreken, waarna Brown haar aankeek en zei dat het gesprek tussen hen dan over was. Jane Lane werd kwaad, schreeuwde obscene woorden naar Brown en toen die daarna riep dat ze loog gooide Lane een stuk glas in het gezicht van Brown. Beiden raakten daaropvolgend in een gevecht verwikkeld op de vloer waarbij Jane Lane een stuk uit Brown's oor beet.

Het stuk oor werd later gelukkig gevonden en is nu weer aangehecht bij Brown. Lane had eerder die week ook al wat ruzies gehad met andere club bezoekers en heeft nu verscheidene aanklachten tegen zich lopen, o.a. voor eerstegraads mishandeling met verminking als doel. In november dient de rechtszaak.

AN/Gawker