Was het nou een vers en smeuiig type geweest, dan wist ik dat ie iemand van z´n eigen leeftijd wilde proberen, en tsja, daar kan – en wil – ik niet mee concurreren. Maar deze kale bruingebronsde muscle-Mary was zo te zien net zo oud als ik. Misschien iets ouder zelfs. Bah. Auw!

Aussiebum-kids en beach-opa´s

Kas was lekker aan het zoenen - merkte niet dat ik stond te kijken - en rende twee minute later zonder broek en vrolijk lachend met z´n blote en kale beach-opa de zee in. Op het terras nog maar een gin-tonic besteld, als ongewenst fossiel aangegaapt door een stuk of zes zeer vrolijke verse gebronsde Aussiebum-kids… Terwijl zo ongeveer alle Kylie´s greatest hits geremixd voorbij kwamen, zag ik mijn jongen gelukkig spetterend genieten met een andere kerel. Ok., nog maar een drankje. Had ik echt gedacht dat het serieus was tussen ons? Euh,.., ja. Voor mij is het heus niet het einde van de wereld (of de relatie) als m´n vriend een keer met iemand anders zoent, daar was ik op dat moment ook helemaal niet zo mee bezig. Het was meer het idee dat ie het deed terwijl we hadden afgesproken dat niet te doen. Ik dacht dat ie daar geen behoefte aan had. Ik was niet alleen verdrietig, maar gewoon stom en saai: jaloers.

Conservatieve klotehomo´s

Dit gebeurde allemaal ongeveer drie weken geleden. Ondertussen is er veel veranderd. Kas en ik hebben samen besloten dat hij nog ´veel te ontdekken´ heeft, en dat hij voor het eerst van z´n leven maar eens op zichzelf moet gaan wonen. Ik woon dus weer alleen. We blijven wel ´vrienden´. De kale opa met de bruine biceps was niet de reden, maar wel de aanleiding voor ons om eens goed te praten. Toen we net samen waren, zeiden veel mensen dat een relatie met groot leeftijdsverschil niet zou werken. Daar ben ik het nog steeds niet mee eens. Het kan wel! Maar niet als een van de twee partners voor het eerst verliefd is, en de ander al drie serieuze relaties en een paar honderd andere minder steady ervaringen heeft gehad. Nee dan werkt het niet. Hulde aan de kritiek-politie: jullie hadden gelijk. Tevreden? Waarom zijn de homo´s die ik over mijn voorbije relatie met Kas vertel vaak zo negatief? Jaloers? Of gewoon aardsconservatief? Rot dan toch lekker op naar de Verenigde Saten. Hier alvast een checklist of je je daar thuis gaat voelen: http://thethingsrepublicanshate.com/?page_id=405

Lekkere huizen als therapie

De afgelopen maand niet zielig gedaan, geen seks gezocht en vooral afleiding gezocht in lekker voor mezelf koken en obvious ingerichte huizen kijken op internet. Niets is zo troostend als met een zelfgemaakte Vitello Tonato en een fles wijn erbij urenlang te verdwijnen in: http://www.apartmenttherapy.com/main/home-tours . Stel, je hebt je huis leuk ingericht, je wilt het niet verkopen, maar ze wilt het (for some strange reason) wel delen met de rest van de wereld. Apartment Therapy biedt daarvoor een prima podium, en als gebruiker van de site werkt deze weldaad beter dan welke psycholoog dan ook.Waarom is ´gay´ vaak zo ´camp´?

Wie naast deze interieurporno ook nog recepten, en life-style tips van een sexy gay daddy wil, surft naar: http://www.domesticdaddy.net/about/ , een soort Mireille Bekooy achtige Koffietijd-site, maar dan zogenaamd gay en trendy. Iedere vorm van ironie ontbreekt; schuddebuiken dus gegarandeerd.

Hoewel ik gevraagd ben om een soort mini-dagboek bij te houden over mijn escapades als nieuwe vrijgezel, heb ik deze keer gewoon weinig te melden op dat front. De berichten op Gay.nl maken me over het algemeen ook echt niet vrolijker. Misschien is ´gay news´ gewoon bij voorbaat camp? COC wil geen w.c. bij Homonument, LINDA brengt I-phone applicatie uit, Gerard Joling laat avondshow schieten…. Ook Susan helpt me niet verder.

http://interglacial.com/~sburke/pub/prose/Susan_Sontag_-_Notes_on_Camp.html


Bij gebrek aan smeuiig nieuws op het relatiefront, dan zelf maar op zoek naar ´gay news´, wat dat dan ook moge zijn:

Marijke Helwegen heeft drie nieuwe vriendjes:


Melige blote kerels en blote vrouwen:

http://www.oliviervalsecchi.com/dust

In tijden van crisis ruilt Bonnie haar trek-Pierrot voor Gerard:Witney Houseton ´s great gothic comeback:Bejaard gay stel gespot in Madrid:Angst voor oud heeft een naam:

http://en.wikipedia.org/wiki/Gerontophobia

P.S:

Voor je het weet ben je zelf ook een ouwe nicht, dus ben je nog energiek en smeuiig: create, en geniet er nog maar even van...