Dit heeft het management van Sara woensdag bevestigd.

Over het liefdesleven van de artiest is weinig bekend. "Ze gaat trouwen met een lieve vrouw. Meer zeg ik er niet over", laat haar manager weten. Eerder dit jaar vertelde Sara dat ze na een relatie van drie jaar weer als vrijgezel door het leven ging. Met haar ex-vriendin Annelies heeft ze een dochter: Julia.

Naast een nieuwe liefde heeft Kroos ook een nieuw programma. ‘Sara op zondag’ is de titel van het nieuwe VARA Radio 2-programma van cabaretière Sara Kroos. Dit maakte zij dinsdag bekend via een filmpje op HumorTV.nl. Eerder deed Sara al een oproep via Twitter, om ideeën in te sturen voor een leuke titel voor het programma. ‘Sara op zondag’ draait om cabaret, kleinkunst, musical en Nederpop en brengt het laatste theater- en muzieknieuws.

Luisteraars krijgen een belangrijke stem in het programma: ze kunnen reageren op theatervoorstellingen en concerten, hun favoriete Nederlandstalige liedjes aanvragen én meedoen aan prijsvragen. Kroos over de titel van het programma: "Sara dat ben ik, het is iedere zondag, ik vind het een logisch verhaal." De eerste uitzending van ‘Sara op zondag’ is op zondagavond 12 september van 20.00 tot 22.00 uur, bij de VARA op Radio 2.

CF