De uit Manchester afkomstige zanger Theo Hutchcraft en toetsenist Adam Anderson werden een jaar geleden al getipt door de Britse krant The Guardian en eindigden hoog in de jaarlijkse poll die de BBC houdt om de meest veelbelovende act van het komende jaar te bepalen.


Voor iedereen die van synthesizerbliepjes houdt is het album van HURTS een lust voor het oor. Op ieder nummer verscheurt Hutchcraft minstens vijf keer zijn eigen hart, zoals op het meeslepende nummer Stay. De single Wonderful Life, waarin de luisteraar tot optimisme wordt gemaand, is inmiddels veelvuldig op de radio te horen. De heren hebben ook hun best gedaan om zichzelf meteen goed te positioneren bij de homodoelgroep: het nummer Devotion bevat een bijdrage van homo-icoon Kylie Minogue, al is haar bijdrage hier en daar wat moeilijk te herkennen.

Maar het oog wil ook wat. Hun foto's en optredens zijn zwaar gestyleerd, waarbij de band doet denken aan bands uit de jaren '80 als Johnny Hates Jazz en Climie Fisher. Witte (over)hemden op zwarte broeken, waardoor het maken van een kleurenfoto voor de albumhoes eigenlijk geheel overbodig wordt gemaakt. We hebben dit soort beelden al eens eerder gezien, en we hebben dit soort muziek eigenlijk ook al eens eerder gehoord, maar desalniettemin is Happiness een prima album.

Winnen!
Het gaat kennelijk goed met de kaartverkoop van hun concert op 10 oktober in de Amsterdamse poptempel Paradiso! Het HURTS concert is namelijk verplaatst van de kleine naar de grote zaal, waardoor er weer kaartjes
in de verkoop zijn. Maar! Onder iedereen (je doet dus automatisch mee) die nú een Goldmembership voor een jaar neemt, en kiest voor het HURTS-album als Goldgift, verloten we 5x2 kaartjes!

Maar ook als Goldgift!
Het debuutalbum van HURTS, Happiness, is nu overal in de winkel verkrijgbaar. Maar iedereen die nú Goldmember wordt voor een jaar ontvangt het HURTS-album thuis. Let op: zolang de voorraad strekt, op=op, weg=weg! Dus wees er snel bij! Een Goldmembership kost € 59,95 (omgerekend nog geen 5 euro per maand). Prima te doen dus! Let op: onder de mensen die het HURTS-album als Goldgift kiezen worden dus ook 5x2 concertkaartjes verloot!

MartijnT


Wat maakt een Goldmembership ook alweer zo leuk?
  • Goldmembers kunnen kiezen of ze expliciete foto's van andere gebruikers wel of niet willen zien. Zo wordt Gay.nl zo netjes als je zelf wil!
  • Altijd al willen weten wie er drie keer per dag op je profiel kijkt maar je nooit aan durft te spreken? Bekijk de laatste 24 bezoekers van je profiel!
  • Weet je even niet meer welke Mariah Carey songtekst jouw diepste gevoelens momenteel het beste weergeeft? Als Goldmember kun je eindeloos variëren met kleuren, lettertypes en –groottes en zelfs met html! Bovendien mag je véél meer foto's plaatsen (50 ipv 15)!
  • Word je om de dag aangesproken door dezelfde persoon die benieuwd is of je vandaag wél met hem wil daten? Gebruik de 'Negeer' knop voor een beetje rust in je leven!
  • Goldmembers maken regelmatig kans op extraatjes! Gastenlijst plekken voor feestjes, cd's en andere hebbedingetjes!)
  • Vind je iemand heel gezellig maar ben je er nog niet helemaal klaar voor om een vriendenverzoekje te sturen? Voeg hem/haar dan toe aan je favorieten! En als het wederzijds is (de ander heeft jou ook als favoriet aangeklikt), dan kun je dat zien. Goldmembers mogen een onbeperkt aantal favorieten kiezen, Lightmembers maximaal 3.
  • Ben je even helemaal de draad kwijt en wil je weten met die je recentelijk berichten hebt uitgewisseld? Je laatste berichten staan op een overzichtelijke pagina gegroepeerd.
  • Heb jij ook geen zin om constant de webcamjongens onder je vriendenlijst te zien of wil je Gay.nl gewoon op kantoor of op een gezamenlijke computer aan kunnen hebben, dan kun je als Goldmember de expliciete pornobanners uitschakelen.
En nog veel meer! Voor nog geen 5 euro per maand heb je al een verguld profiel én de gratis HURTS-cd! Klik hier om je aan te melden!