Mario Bosco is een professionele Honeytrapper, 31 jaar oud, single en homo. Hij werkt door heel Groot-Brittanie en heeft een ratio van 100% succes gehad met zijn 189 zaken van de afgelopen drie jaar.

Doelwit


Bosco richt zich op homomannen en vermoedelijk homo- en bi-mannen. Ook zaten er aantal travestieten onder zijn 'doelwitten'. Hij verdient hier zo'n 95.000 pond per jaar mee. "Het is mijn werk om vrouwen en mannen die hun man van vreemdgaan verdenken te helpen. Helaas hebben al mijn klanten tot nu toe gelijk gehad. Meer dan 60 van mijn 'doelwitten' waren getrouwde mannen. Het moet verschrikkelijk zijn voor een vrouw om er achter te komen dat ze gelijk heeft en haar man inderdaad een homo is. Maar daar kan ik niet aan denken tijdens mijn werk. Die vrouwen betalen mij heel veel geld en ik mag me niet schuldig voelen."

Bedrog


Mario weet precies waar hij het over heeft als hij zich in de bedrogen vrouwen probeert te verplaatsen. "Ik begon met dit werk toen een vriendje me drie jaar geleden bedroog. Ik was heel erg boos en wilde dat niemand anders dat zou meemaken. Na een sollicitatiegesprek met een detectivebureau werd ik een baan aangeboden. Als een goeduitziende man ben ik erg zelfverzekerd en ben ik nooit nerveus geweest tijdens het werk. Als een professionele Honeytrapper, slaap ik op verzoek van de klant met het doelwit. Mijn agentschap filmt de sekspartij en ik krijg zo'n 6000 pond voor een nachtje werk."

Liefde
Zijn eigen liefdesleven lijdt echter wel onder de bemoeienis met dat van anderen. "Vriendjes zijn het natuurlijk niet eens met mijn werk. Op het moment concentreer ik me daarom ook maar op het geld in plaats van op de liefde. Ik mag voor mijn werk de wereld rondreizen, een huis kopen en ik kan designerkleding dragen. Ik hou van mijn werk en de uitdagingen die ik erdoor aanga en ik ben dan ook helemaal niet van plan om ermee te stoppen."

Wanneer zal deze trend naar Nederland overvliegen?